Tenga egg – masturbační alternativa z Japonska

Share

Bylo dříve vejce nebo slepice? Ti, co používají Tenga egg, v tom mají jasno. Jak by totiž někdo někdy mohl masturbovat bez Tenga egg, revolučních honítek ve tvaru vajíčka z Japonska?

Japonsko je známé pro své podivné hry a nejrůznější vychytávky a vejce Tenga egg jsou něčím podobným. Jedná se o erotické pomůcky pro muže, které jsou vytvořené samotnými honiči. Masturbace s Tenga egg je naprosto snadná a rychlá, v pohodě ji stihnete i během polední pauzy v práci.

Honítka jsou vyrobená z měkkého a jemného materiálu, díky čemuž můžete „pálit“ dokud budete mít munici. I kdybyste snad měl potřebu dvacetkrát denně si leštit bambus, s Tenga egg si můžete být jistý, že vaše chlouba neponese žádné následky, jako jsou vyrážky, svědění nebo otoky.

Plné břicho a prázdné koule

Říká se, že správná žena by neměla svého muže nechat odejít z domu s prázdným břichem a plnými koulemi. Jenomže, co když jedete pryč, kam za vámi vaše drahá polovička nemůže? Pak stačí, aby vám ke svačině přibalila i honítka Tenga egg, která jsou v praktické cestovní velikosti v podobě vejce.

Materiál uvnitř je velmi elastický, takže pojme a přizpůsobí se naprosto jakémukoliv nádobíčku. Vnitřek je tvořen různými vroubky, výstupky a spirálami, záleží jen na vás, čemu tedy dáváte přednost.

Podobně také provedení je v několika variantách, kdy si lze vybrat, jestli budete bušit do obyčejného vajíčka, nebo do Tenga egg s užším či vlhčím vchodem. Přeloženo pro vaši fantazii – jestli dáváte přednost vagíně, ústům nebo zadečkům. Pokud už nikdy nechcete během dlouhé pracovní cesty být večer sám, pořiďte si jako společnost Tenga egg.

Určitě ale při masturbaci nezapomínejte na lubrikant, protože stejně jako většina psů vám ukáže kousky za piškotu, Tenga egg vám svoje triky ukážou za pěknou dávku lubrikantu.

Dejte sbohem Anče Dlaňovce a užijte si novou rozkoš s Tenga egg.

Read more

Local News