Sex s prostitutkou – jak to má manželka chápat?

Share

Už dávno minula doba, kdy lehké děvy vyhledávali pouze osamělí a movití muži. Podle nejnovějších výzkumů si s prostitutkami užívají daleko více ženatí muži, než osamělí mládenci. Co má po odhalení takovéto situace žena, onoho hříšníka dělat?

Má snad jen mávnout rukou, nebo to řešit rozvodem?

Na tuto otázku je těžké najít jasnou odpověď, vše totiž záleží na okolnostech a hlavně na povaze „podvedené“ ženy. Pokud půjde o hrdou ženu, která chce být v manželství pro muže tou nejlepší, a přesto nakonec zjistí tento znepokojivý fakt, většinou již muži neodpustí. Naopak domácí puťky nad tímto velmi rychle mávnou rukou. Ovšem jaké je správné řešení této situace?

Vždy něco nehraje

V 80 % těchto situacích vždy ve vztahu něco neklape. Ať už je to špatné vzájemné soužití se špatným sexuálním životem, nebo současná tichá domácnost. Prakticky v drtivé většině případů za návštěvou prostitutky vždy něco stojí.

Hledání viny

Ještě před tím, než žena udělá unáhlené rozhodnutí a půjde požádat o rozvod, měla by si sama sobě položit otázku proč? Proč to udělal? Není to náhodou tak trochu i moje chyba. Po důkladném uvážení by si měla s manželem sednou a společně vzniklou situaci prodiskutovat, zeptat se také jeho na vlastní názor a proč to udělal.

Chce to udržet nervy na uzdě a mluvit přímo, jasně, na rovinu a hlavně bez emocí. Pokud manžel měl své důvody, které se budou shodovat s těmi, které manželka tušila a manžel chce dát vše do pořádku – odpuštění je dle většiny oslovených v americké anketě na místě. Ovšem pokud muž svého záletu nelituje a o pokračování vztahu nemá žádný zájem, není žádné odpuštění na místě.

Italové nejčastější záletníci

Podle nejnovějších výzkumů pochází nejvíce ženatých záletníků z Itálie. Odhaduje se, že služeb prostitutek využije každý třetí ženatý muž. Za Italy následují Španělé a Nizozemci.

Jak jsou na tom Češi?

Podle výzkumů si užívá s lehkými děvčaty kolem 13% ženatých mužů, což je poměrně slušné číslo. Jak je to u vás? Zavítali jste někdy do bordelu?

Už jste četli, kde najdete nejnáruživější sexuální partnerky?

Read more

Local News