Ricki Hall – vousy a tetování

Share

Jeden z nejvyhledávanějších modelů současnosti, který se narodil ve Wolverhamptonu ve Velké Británii.

Tenhle lamač srdcí z Velké Británie se stal v rekordním čase fenoménem modního průmyslu. Jeho výška je 180 cm, tetování po celém těle (aktuálně 125 tetování) a vousy ho dělají typickým lumbersexuálem.

Díky jeho originálnímu vzhledu má na kontě spolupráci s mnoha prestižními fotografy a modními časopisy. To může potvrdit i jeho početná fanouškovská základna, která na Instagramu činí téměř 400 tisíc.

Pokud si chcete vyzkoušet image zálesáka, tak Ricki Hall je ten správný vzor a nemusíte si hned nechat potetovat celé tělo.

Základem jsou dobře pěstované a opečovávané vousy, které však nemusí dosahovat až takové délky. Nicméně i o 2-3 týdenní strniště je potřeba se starat.

Olejíčky, šampony, balzámy atd.

Pod značkou Audacious Beard, která pochází také z Velké Británie se skrývají ručně vyrobené oleje a balzámy na vousy. Produkty pro péči o vousy můžeme nalézt zde.

Ve videu si můžeme všimnout velice stylových zlatých hodinek. Z historie víme, že hodinky byly spíše jen k praktickému účelu. Dnes už to není jen o své funkčnosti, ale jde i o modní trend.

menworld-hodinky

Zlaté hodinky značky Neos

Jeho instagram si můžete prohlédnout zde.

Read more

Local News