Pulze už je na našem trhu rok

Share

Na jiný typ tabákového nebo nikotinového produktu přechází od klasiky každoročně větší počet uživatelů. Mezi nejčastější důvody této změny patří absence zápachu, zdraví i finanční úspory. Jedním z předních oblíbenců je designový Pulze. Ten je na českém trhu už téměř rok a jeho uživatelská základna se stále rozšiřuje. Čím si všechny získává na svou stranu?

Na jakém principu tato alternativa funguje?

Společným znakem pro zahřívané tabákové výrobky je skutečnost, že namísto toho, aby náplň spalovaly, ji pomocí bateriového topného systému zahřívají. Směs je totiž speciálně připravená tak, aby k uvolňování nikotinu stačily i nižší teploty. Díky tomu není naše zdraví při jejich používání ohroženo toxickými látkami vyskytujícími se u klasických produktů:

  1. dehtem,
  2. oxidem uhelnatým.

Pro uživatele klasických produktů může být zařízení na zahřívání tabáku přestupnou stanicí při skoncování se svým zvykem. V porovnání s jinými alternativami mají totiž velmi podobnou chuť klasice, a tak s nimi hravě překonáte touhu si zapálit. Mezi jejich benefity nesmíme opomenout ani fakt že:

  1. neznečišťuje tolik ovzduší,
  2. jsou elegantní záležitost,
  3. neobtěžují lidi v okolí zapáchajícím dýmem,
  4. nehrozí zažloutlé prsty ani zuby,
  5. jsou dostupné – náplně koupíte téměř ve všech trafikách.

Proč sáhnou právě po Pulze?

Značek zařízení na zahřívání je na trhu více. Přestože je Pulze na českých pultech poměrně krátkou dobu, patří k těm nejprodávanějším. Oproti podobným produktům disponuje například nadstandardní výdrží baterie. Na jedno nabití vydrží až 20 použití. Umožňuje také volbu intenzity zahřívání tabáku i jeho chuti – silná v režimu Standard při zahřátí na 345 °C nebo jemnější s režimem ECO se zahříváním jen na 315 °C.

Autor: Elena Gotfried

Read more

Local News