Prověřte své schopnosti na profesionální střelnici

Share

Zastřílet si s profesionály, naučit se většímu střeleckému umu v moderním prostředí nebo se jen tak vyřádit s partou kamarádů či kolegů z práce při teambuildingu – to vše umožňuje brněnská střelnice Trigger Service. Zájemci o střelbu nemusí mít zbrojní průkaz a budou vedeni zkušeným instruktorem. Zájemci o zbrojní průkaz se zde mohou připravit k závěrečným zkouškám, ke získání zbrojního průkazu. Rádi Vás připraví na technickou část
zkoušky, což je bezpečná manipulace a střelba. Profesionálové si zde mohou zdokonalit svoje nabyté dovednosti ve střeleckých kurzech.

Terčová střelnice pro začátečníky i profesionální střelce

Terčová střelnice je složena ze čtyř pojezdových drah o maximální délce pětadvacet metrů, kdy si každý střelec může vyzkoušet střílení z různých vzdáleností. Rychlý pojezd si ovládá každý sám a zvyšuje si tak variabilitu střílení. Střelnice Trigger Service je určena jak začátečníkům, tak pokročilým střelcům. Nevadí, že účastník střelby nevlastní zbrojní průkaz, na této střelnici se procvičí v přesné mušce i absolutní laici. Vysoký komfort střílení a jednoduché ovládání terčového zařízení pochopí i absolutní amatéři.

Kombatová střelnice, střelba s instruktorem, kurz na zbrojní průkaz

Na kombatové střelnici si každý může vyzkoušet střelbu v klidu, se zbraní v pohybu, tasení, běžnou i taktickou střelbu. Na kombatové střelnici jsou různé zábrany, kryty s průzorem i bez,rozmanité typy kovových padacích terčů jako dual tree, bianchi stůl, torzo s rukojmím, závěsné gongy a reverzní poppery. Tato střelnice je uzpůsobena střelbě za pohybu a dá se zde trénovat střelba i za zhoršených světelných podmínek nebo s baterkou po tmě. Inteligentní terčový systém pit shotting má spoustu předvolených i programovatelných střeleckých úloh: proměnné vzdálenosti terče, intervaly zjevení, časový měřič, pozice přítel/nepřítel a další). Díky přítomnosti instruktora se můžou střelci zdokonalovat při cvičeních a nastíněných situacích, pomůže ve zdokonalování se ve střelbě a v zažití správných stereotypů. Kurz zbrojní průkaz i poukazy do střelnice lze objednat přes webové stránky střelnice Trigger Service.

Read more

Local News