Proteinové tyčinky z Fitness07 recenze vychválila

Share

Čím se odměnit po tréninku? Pro růst svalů je důležité doplnit protein, a to ať už formou proteinového drinku, nebo třeba proteinové tyčinky. Ta je praktická na cesty, nemusíte si nikde míchat proteinový drink. Skvěle zasytí třeba i na výletě nebo výšlapu do hor. A jakou zvolit?

Proteinových tyčinek je na trhu celá řada, Fitness007 recenze však vychvaluje konkrétně dvě, kterým byste pravděpodobně měli dát šanci.

Na e-shopu Fitness007 strávíte více času, než byste chtěli

E-shop Fitness007 prodává sportovní výživu, fitness doplňky, oblečení, vitamíny, proteinové prášky a mnoho dalšího. Každý, kdo se zajímá o fitness, kulturistiku, sporty či prostě jen zdravý životní styl, si zde najde to své. A tak se recenze e-shopu Fitness007 objevila i na webu ecoblog.cz, kde testují nejrůznější zdravé, ekologicé a zero waste produkty.

V rámci recenze byly otestovány vitamin C, multivitamin, přípravek pro navýšení energie a dva typy proteinových tyčinek, které autor velmi vychválil.

Pure Bar a BioTech USA proteinové tyčinky

Autor recenze si z e-shopu Fitness007 objednal vysokoproteinové tyčinky Pure Bar, které obsahují prémiové bílkoviny, kvalitní tuky a minimum sacharidů. Kokosová a jahodová mu hodně chutnaly a dodaly potřebnou energii.

Dále vyzkoušel Zero Bar od BioTech USA, ta je bez cukru, lepku a laktózy. Sice nemá polevu, avšak proteinová struktura je skvělá a chuť taktéž.

I ostatní produkty jsou hodnocené na jedničku

I s dalšími objednanými produkty byl autor recenze velmi spokojený. Celkově je jeho Fitness007 zkušenost pozitivní, velmi chválí jejich propracovaný blog plný hodnotných článků na fitness tematiku. Cenově hodnotí e-shop dobře, ceny jsou dle něj o něco nižší než u konkurence. Pokud tedy potřebujete nějaké produkty, jež vás podpoří na vaší fitness cestě, víte, kde je nakoupit. A nezapomeňte, které proteinové tyčinky jsou ty nejlepší!

Read more

Local News