Proč si pánové otáčejí své trenky naruby? A proč to děláš ty?

Share

Pánské trenky jsou naprostým základem šatníku, tedy pokud nejsi zrovna ostrostřelec, který je pod kalhoty takříkajíc naostro. Zjisti, jak to s výběrem spodního prádla pro muže je, a proč si Češi trenky často oblékají naruby.

Každý den začínáš tak, že natáhneš své oblíbené boxerky? Ale málokdy den končíš tak, že použité prádlo hodíš do koše? Pak je něco špatně!

Čistě chlapský zlepšovák

Ženám to v prádélku sluší, ale tak inovativní jako my muži nejsou. No uznej, napadlo by je, jak prodloužit dobu nošení jednoho kusu spodního prádla bez vyprání? Nenapadlo. To chlapi jsou jiní myslitelé! Všichni domácí kutilové dumali, mozky si lámali a přišli na skvělou vychytávku!

Jak docílit toho, aby oblečené spodní prádlo vydrželo co nejdéle v nedotčeném stavu? Téměř 40% českých chlapáků obrací své trenky naruby!

diesel-main

Řešíš, jak vypadáš? Řeš to nejen na Instagramu, i v životě je fajn být v čistém a slušivém spodním prádle. Foto: Archiv firem

Prasárna nebo funkční nápad?

Zatímco Češi tráví v jedněch trenkách v průměru dva dny, Britové posunuli hranici nositelného ještě dál. Dle průzkumů jsou schopni v jednom kusu spodního prádla pro muže chodit až 5 dnů, a to bez vyprání. Tam už to ani to otočení naruby nepomůže!

Trenky, boxerky, slipy

Jelikož ve spodkách trávíš přes den nejvíce času z celého dne, pak by ti mělo poskytovat to největší pohodlí. Pro dosažení kýženého komfortu je třeba při nákupu myslet na kvalitu materiálu. Dobrý materiál vydrží každodenní praní a ty tak nebudeš muset často kupovat prádlo nové.

Nemusíš se vracet do dob krále klacka a smrdět jako prase – moderní spodní prádlo je cenově dostupné (můžeš si tak dovolit více kusů značkového) a stačí jen hodit do pračky, aby zas vonělo po fialkách. Tak, o co jde?

Read more

Local News