Proč se opravdový chlap zajímá o hladinu testosteronu?

Share

Bez testosteronu nemůže být muž opravdovým mužem. Zjistěte, proč se o hladinu testosteronu v krvi zajímat a co vám to přinese!

O testosteronu koluje řada polopravd a mýtů. Přitom důležitost mužského pohlavního hormonu na zdraví a psychiku muže je nesporná!

Přinášíme vám důvody, proč se snažit svou hladinu testosteronu zvýšit!

Z klučiny mužem

Pamatujete si na pubertu, kdy vám vyrašil na hrudi první chlup, pod nosem jste měli první náznak vousu? Vzpomínáte na období, kdy jste přestali mluvit písklavým hlasem malého kluka a vzrostlo vaše libido? Všechny tyto změny měly a mají společný důvod – testosteron. Jeho vliv na vývoj je důležitý především v pubertě, ale tento význam nelze podceňovat ani další roky života muže.

Testosteron doprovází opravdového chlapa po celý život!

Testosteron jako koření mužského těla!

Přemýšleli jste někdy nad tím, proč ženy více přitahují silní muži, s vyrýsovanou postavou a vyrovnaným duchem? Všechny zástupkyně opačného pohlaví totiž tak nějak podvědomě vycítí jedince s vysokou hladinou testosteronu a ta je pro ně známkou síly, ochrany a zázemí.

Následující důvody jsou povinnou četbou pro ty, kteří chtějí větší sebevědomí i fyzickou kondici.

1. Vždy připraven na postelové dovádění!

V pubertě vám možná přišlo nepředstavitelné, že byste neměli chuť na sex. Ovšem s přibývajícím věkem a po boku stálé partnerky se mnohdy přistihnete, že vám všechno přijde lákavější než sex? Zprvu děsivé, poté běžná rutina. Nenechte se připravit o chuť na sex a vzrušující postelové dovádění. Vaší sníženou erekci a nechuť k sexu ovlivňuje pokles pohlavního hormonu.

Zvýšení testosteronu vám dodá energii a vitalitu! 

2. Stále ve fitku a bez výsledků?

Svým pivním pupkem nikoho a hlavně žádnou sexy ženu neoslovíte. Pokud máte vypadat dobře, jsou návštěvy fitka a změna jídelníčku nutností, ale neobejdete se bez testosteronu. Silný mužský hormon podporuje spalování přebytečného tuku, napomáhá rychlejšímu úbytku váhy a ovlivňuje přirozenou tvorbu svalové hmoty.

Nízká hladina testosteronu může způsobit nekonečné cvičení bez valného výsledku.

3. Lepší už to nebude

I když se obelháváte, tím že s rostoucím věkem zrajete jako víno, fakt je, že stárnete a přirozeně tak o svůj pohlavní hormon přicházíte (dle vědeckých výzkumů se jedná o 1% pokles za rok). Tento proces bohužel nepřichází až v důchodu, ale mnohem dříve. Někteří jedinci pocítí ztrátu energie i libida již ve 25 letech!

Chcete být pro svou partnerku stále tím temperamentním společníkem, který je vždy plný energie a vitality? Zkuste moderní multivitamín pro muže!

Primulus – doplněk stravy

Výše popsané důvody jsou jakousi špičkou ledovce mužského zdraví a sebevědomí, testosteron toho ovlivňuje mnohem více, třeba neplodnost nebo odolnost vůči stresu.

Začněte se o hladinu mužského hormonu starat pomocí jedinečného doplňku stravy. Primulus vám dodá vitamíny, minerály a důležité látky v jedinečné kombinaci.

Že nejste opravdový muž? Testosteron ho z vás udělá!

Read more

Local News