Pospěšte si! Ateliery Strašnice jsou vyprodány už z 58 % !

Share

Čím jsou Ateliery Strašnice tak výjimečné, že je o ně vysoký zájem více než rok a půl před jejich plánovaným dokončením? Je to dáno příjemnou lokalitou, která je poněkud stranou rušného centra naší metropole? Nebo snad vysokými standardy, které jsou charakteristické pro výstavbu obou domů i pro interiéry všech 95 atelierů, které nabídnou? Pravděpodobně obojím. Pojďte se s námi podívat do Štěchovické ulice na Praze 10 a posuďte sami, zda by vám život v jedné ze dvou novostaveb bytového komplexu mohl vyhovovat.

Ateliery Strašnice budou dokončeny roku 2022

Developerský projekt Ateliery Strašnice sestávající ze dvou rozdílně vysokých budov právě vyrůstá na poklidném místě obklopeném zelení. Jeden z domů bude šestipatrový, zatímco druhý má mít pater osm. Obě stavby svým charakterem nijak nenaruší celkový ráz lokality a perfektně zapadnou do okolní zástavby pražských Strašnic. Domy budou vzájemně propojeny suterénem s garážovými stáními pro obyvatele komplexu. Stavby jsou energeticky úsporné a ponesou označení energetické náročnosti B. Na to, že budou spadat právě do této kategorie, se můžete na rozdíl od mnoha jiných budov spolehnout. Developer Ateliery Strašnice s. r. o za kvalitu svého projektu ve všech ohledech ručí. S dokončením bytového komplexu se počítá v létě roku 2022 a výhradním prodejcem, na kterého se můžete v případě vašeho zájmu obrátit, je společnost TIDE REALITY s. r. o.

95 atelierů, balkony, terasy a předzahrádky

Komplex Atelierů Strašnice pojme celkově 95 bytových jednotek. Součástí naprosté většiny z nich bude buď balkon, terasa, sklep nebo předzahrádka. S výjimkou několika atelierů bude všem k dispozici také garážové stání v suterénních prostorách, které je už zahrnuto v ceně. Menší byty mohou posloužit jako startovací, zatímco ty větší zajistí plný komfort celé rodině. Chcete vědět víc? Podívejte se do tabulky.

Detaily projektu

BUDOVY2
ATELIERY (bytové jednotky)95
VÝMĚRA34 – 154 m2
DISPOZICE1+kk – 5+kk
BALKON NEBO TERASA94
PŘEDZAHRÁDKAv přízemí vnitrobloku
GARÁŽOVÉ STÁNÍ89

Moderní standardy jsou samozřejmostí

Právě vznikající Ateliery Strašnice jsou budovány v souladu s moderními stavebními postupy. Podobně je to také s využitím kvalitních materiálů. Jen málokdo si dnes dovolí něco ošidit a tak se nějakých nedostatků nemusíte obávat. Nestane se vám ani to, že byste zaplatili rezervační poplatek a svých bytů se nakonec nedočkali. Developer má financování celého projektu velmi dobře zajištěno! Noví vlastníci se mohou těšit na prostorné místnosti, kvalitní plovoucí podlahy, perfektně řešené koupelny a samozřejmostí je také internetové připojení v těch nejvyšších rychlostech. Podívejte se alespoň na základní parametry celé stavby a posuďte sami, zda jsou dostatečné.

  1. STAVBA – železobetonové základy, železobetonové nosné stěny, stěny – pilíře a keramické bloky, monolitické stropy, cihlové příčky, zateplení kontaktním systémem.
  2. TOPENÍ – centrální, otopná deskové tělesa (termostatické hlavice).
  3. DATOVÉ ROZVODY – vysokorychlostní internet, televize a telefon.
  4. SPOLEČNÉ PROSTORY – výtahy, keramická dlažba, osvětlení (pohybová čidla).
  5. GARÁŽE – parkování v suterénu, dálkové ovládání vrat.

Obliba Strašnic má dobré důvody

Strašnice se u svých obyvatel těší dlouhodobé oblibě. K hlavním výhodám této čtvrti patří výrazně klidnější prostředí, než s jakým se setkáte ve většině ostatních lokalit Prahy. Množství zeleně a s ní související projekt „zelené páteře města“, který brzy propojí Strašnice s Vršovicemi a Hostivaří, jsou bezesporu lákavé. Samozřejmostí jsou rovněž perfektní občanská vybavenost a zcela bezproblémové dopravní spojení. Pro lepší představu jmenujme alespoň něco z toho, co vám zde bude k dispozici:

Park Gutovka (oddychový areál cca 700 m od bytového komplexu), park Na Solidaritě (600 m), Aréna Skalka (badmintonové kurty – 900 m), „Venkovní posilovna“ (cca 470 m), supermarket BILLA (necelých 400 m), TESCO (asi 900 m), základní škola V Rybníčkách (600 m), mateřská škola Štěchovická (200 m), Strašnické divadlo (500 m), Městská knihovna (cca 1 km).

Dvacet metrů na autobus

Obávat se nemusíte ani o zdravotnické služby. Jste v Praze a poliklinik, nemocnic a nejrůznějších ambulancí je všude ve městě dostatek. A cestování? Sotva dvacet metrů daleko je zastávka autobusu Štěchovická a na nejbližší tramvaj je to cca 500 m. Jen o malý kousek dál najdete stanici metra (Strašnická). Dopravní spojení s celou metropolí je rozhodně více než dostatečné.

Zvolíte si příjemné a komfortní bydlení?

Nejen projekt samotný, ale i vhodně zvolená lokalita Prahy 10 dávají tušit, že bydlení v Atelierech Strašnice bude příjemné a nanejvýš komfortní. Chcete záruku, že vám některý z moderních bytů bude říkat pane? Pak dlouho neváhejte! Za pár týdnů může být už vyprodáno.

Nebo máte dojem, že by vám ve Strašnicích něco důležitého chybělo?

Read more

Local News