Populární erotické masáže. Víte, které to jsou?

Share

Nemusíte být ani pamětníci, abyste si vzpomněli na doby, kdy slova jako erotika a intimnosti byla vyslovována téměř šeptem a adresy masážních salónů se předávaly téměř potají. Dnes naštěstí můžete na erotickou masáž zajít kdykoli.

Pryč se studem
Při erotické masáži je masérka jen ve spodním prádle nebo úplně nahá a to samé i vy. Stud tak není na místě, ideálně ho zapomeňte přede dveřmi salónu, jen tak si masáž užijete se vším všudy. Od té klasické se totiž erotická masáž liší tím, že masérka se nevyhýbá žádné části vašeho těla, ani intimním partiím a celý prožitek je zakončen vaším vyvrcholením. Samozřejmě jen když budete chtít, stačí se s masérkou domluvit. Při masáži si ale nemusíte povídat, můžete jen masérku pozorovat nebo zavřít oči a užít si každý její pohyb. Druhů masáží je více, záleží na vašem výběru, zda dáte přednost klouzavé tradiční japonské masáži nebo vás víc osloví tantra masáž. Nejdůležitější je, abyste se během celé masáže cítili pohodlně a uvolněně a po jejím skončení odcházeli odpočatí, uvolnění a plni nových sil.

Intimní prostředí
Kouzlo erotických masáží spočívá i v klidné a relaxační atmosféře, proto probíhají v útulných pokojích s tlumeným světlem a tichou hudbou, aby vás nic nerušilo. Celá masáž je nezapomenutelný zážitek, i proto se stává stále častěji i milým dárkem při loučení se svobodou nebo k významným životním výročím. U zadaných mužů je vhodnější vyrazit na masáž v páru a nevšední zážitek si užít společně. Příjemné doteky masérky i dokonalé uvolnění a odpočinek je vhodný pro muže i ženy, které tak dostanou možnost vyzkoušet něco nového a třeba i osvěžit váš sexuální život.

Zbavit se stresu, zapomenout na svět venku a alespoň na chvíli se ničím netrápit, na nic nemyslet a užívat si péči a relax vám umožní právě erotické masáže. Načerpáte novou energii a s lepší náladou budete odcházet dokonale uvolnění.

Read more

Local News