Pět největších výher v Las Vegas

Share

Stává se velice zřídka, že z kasina v Las Vegas odejdete s více penězi, než jste přišli. A téměř nikdy se nestává, že byste odešli s miliony v kapsách. No, některým se to však podaří a díky ruletám, hracím automatům, pokeru a jiným sázkám si přijdou na enormní bohatství.

Mnoho z těchto výherců však razí heslo „co se stalo ve Vegas, zůstane ve Vegas“ a nahází svou výhru zpět do kasina. Ti chytřejší si uvědomí, že své štěstí si už vybrali a Las Vegas, potažmu každému kasinu, se budou vyhýbat obloukem.

Pojďme se podívat na pět největších výher, které Las Vegas zažilo.

5. Výhra v Caesars

1. června vstoupil do kasina Caesars muž z Illionis a na první hod, který ho stál 10 dolarů vyhrál 21 346 952 dolarů. Tento 49 letý poradce měl štěstí, o které se pokouší spousta lidí už spoustu let.

4. Rychlá hra před snídaní

74 letá dáma šla ráno na snídani a zničeho nic se rozhodla jít si zahrát na Megabuck automat. Naházela do něj něco okolo 170 dolarů a když jí měřič vyskočil na 2 miliony dolarů, byla v šoku. O to větší šok měla, když si nasadila brýle a zjistila, že skutečná cifra, která se objevila, byla 22 621 229 dolarů.

3. Za 300 dolarů vyhrála 27,5 milionů

V roce 1998 již 67 letá letuška v důchodu původně plánovala utratit v hracím automatu Megabucks 100 dolarů, nakonec skončila na 300 dolarech, když jí měřák vyskočil na 27 580 879. Kdo ví kolik by prosázela, nebýt takové výhry. Tato dáma však neměla štěstí poprvé, už dříve vyhrála 680 tisíc dolarů na kole štěstí.

2. Rekord v Desert Inn

Koktejlová servírka v Las Vegas Cynthia Jay-Brennan vyhrála ve svých 37 letech 34,9 milionů dolarů na automatu Megabucks v kasinu Desert Inn.  O šest týdnů později už takové štěstí neměla, když ji na silnici smetl opilý řidič, zabil ji sestru a Cynthii poslal ochrnutou na vozík. Tato tragédie naplnila mýtus, že se výhercům z Vegas stávají špatné věci.

Pokud si rádi zariskujete, určitě navštivte stránky bwin, kde každý fanoušek pokeru a kasino her si najde to své a mimo jiné si zde můžete vsadit na více než 90 sportů z celého světa; a kde sázení na fotbal vede přední příčky.

1. Největší výhra

V roce 2003 25 letý programátor vyhrál ve Vegas 39,7 milionů dolarů (asi 750 milionů korun). Hodil pouze 100 dolarů do Megabucks automatu v kasinu Excalibur a přišel si na největší jackpot v historii Las Vegas.

Read more

Local News