Pánské hnízdo bez WiFi? Kde to žiješ?

Share

Zařizuješ si hnízdo pro pořádného chlapa? Offline moc dlouho nepřežiješ! Dlouhodobý nedostatek sportu, péčka a našich skvělých článků má dle studií negativní vliv na tvé zdraví.

Tak neotálej a rychle si zařiď bezdrátový internet Praha!

Sám vím, že vybrat v Praze nejlepšího poskytovatele internetu je pro neznalého docela oříšek. Výběr by přitom neměl být dán pouze cenou, hodně důležité je pokrytí a celková nabídka služeb.

Co vím od známých, řešili už řadu problémů se stálých vypadáváním wifiny a pomalé řešení těchto nemilých obtíží. Chápej, když vypadne net zrovna před vyvrcholením oblíbeného filmu, člověk je pak naštvaný po celý zbytek dne. Takže, když už, chce to internet od spolehlivé a férové firmy

wifi-01

Rychlý internet v Praze nabízí známá společnost Airwaynet. Chceš také nulové poplatky i spolehlivé technické zázemí? Kontaktuj podporu. Foto: Airwaynet.cz

Nemůžeš se rozhodnout?

Nejsi si jistý, že zrovna Airwaynet je správnou volbou? Na webu tohoto (nejen mnou oblíbeného poskytovatele internetu) si můžeš ověřit dostupnost wifi zdarma, a to zcela nezávazně. Těch výhod, které hovoří pro podepsání roční smlouvy, je ale mnohem mnohem víc:

  • K vybraným tarifům dostaneš wifi router zdarma (ten pak můžeš připojit k libovolnému počtu zařízení).
  • Omezení neexistuje ani dobou a objemem stažených dat – záleží jen na tvé “datové spotřebě“.
  • Neomezené surfování každý den s rychlostí až 30 Mb/s.
  • Podpora funguje 24 hodin, 7 dní v týdnu, takže pokud se velkou náhodou objeví jakýkoliv problém, zavoláš a technici jej obratem vyřeší.

airwaynet-1

Jejich revírem je bezdrátový internet Praha, jejich tempo je vražedné! Muži z Airwaynet pracují ve dne v noci a jejich úkolem je chránit naše neomezené připojení!

Bližší informace včetně hodně poctivě nastaveného ceníku najdeš přímo na ofiko stránkách www.airwaynet.cz.

Table of contents

Read more

Local News