Ostravský luxus pod názvem Jan Maria

Share

Označení Ostravy coby ocelového srdce republiky je už minulostí. Poslední těžba uhlí proběhla v roce 1994. Od té doby se Ostrava jejím návštěvníkům vryla do paměti především díky množství kulturních i sportovních akcí s mezinárodní účastí. Zavítejte do třetího největšího města Česka i vy a nechte se ubytovat třeba přímo v prostorách bývalé šachty.

Čím oživit teambuilding? Bowlingem

Chcete utužit vztahy se spolupracovníky, vzdělávat se mimo pracoviště, případně zdokonalit firemní komunikaci nebo trénovat zábavným způsobem týmovou spolupráci? Pak vsaďte na teambuilding. Ale pozor. K jeho konání vyberte takové místo, kde se budou cítit všichni jako v bavlnce. Najděte prostředí, v němž se snoubí komfort, dobré jídlo a pití, ale i zábava. Hotel Ostrava Jan Maria sídlící blízko centra disponuje čtyřdráhovým bowlingem s restaurací. Bowling Ostrava – způsob, jak se navzájem s kolegy lépe poznat, zasmát se a uvolnit než při hře, kde záleží na výkonu jednotlivce i celého týmu.

Setkejte se v salonku

V rámci konání teambuildingu potřebujete kromě odreagování bowlingem i místo, kde se budete moci plně věnovat hlavnímu účelu setkání. Běžně využívané metody, jakými jsou řešení modelových situací a jiných úloh, vyžadují soukromí jen pro vás a vaše spolupracovníky. To znamená salonek se stálým přísunem báječných pokrmů a pití co hrdlo ráčí. Restaurace Ostrava jej má. Pojme s klidem až padesát osob. Těšit se můžete na jídla zhotovená takřka výhradně z regionálních surovin získaných od místních farmářů.

Vzejde z pracovního setkání svatba?

Pracoviště láskám nepřeje. Hotel Jan Maria je ale něco úplně jiného. Luxusní restaurace Ostrava se postará o gastronomický zážitek, vinný sklípek se zkušeným sommeliérem o báječné víno, bowling o zábavu a vířivka o neprosté uvolnění. Jestli už nějakou dobu pokukujete po nové kolegyni, udělejte první krok právě nyní. A kdo ví? Třeba za nějakou dobu budete psát do vyhledávače vašeho počítače Svatba Ostrava a vy si vzpomenete, že tady v Hotelu Jan Maria to všechno začalo.

Read more

Local News