Oslavte narozeniny stylově – v Goldfingers!

Share

Luxusní lokalita, prostory, pití, doutníky a společnost. Přijďte si je dopřát na vlastní kůži v době, kdy budete slavit své další narozeniny. Nezáleží přitom, jak daleko od Prahy bydlíte, do Goldfingers jezdí slavit narozeniny lidé z celé Evropy i vzdálených koutů světa, v porovnání s nimi to do tohoto klubu máte jen kousek.

Hned při vstupu přitom poznáte, proč sem váží cestu lidé z celého světa. Prostory bývalého divadla na Vás dýchnou luxusem. Nebojte se však, že by v Goldfingers byla nuda.

Právě naopak, o Vaši zábavu se budou starat nejhezčí tanečnice z Prahy. Kromě kvalitního alkoholu a doutníku značky Cohiba si můžete dopřát i soukromý striptýz či tanec v klínu. Pokud chcete show se vším všudy, můžete se zúčastnit vystoupení na pódiu, kde se Vám exkluzivně budou věnovat tanečnice.

Vstup do klubu je zdarma a narozeninovou oslavu si můžete rezervovat předem prostřednictvím internetových stránek www.goldfingers.cz.

Do klubu se můžete dopravit buď sami, využít však můžete odvozu limuzínou (kde může Vaše oslava narozenin začít přípitkem a striptýzem jedné z tanečnic klubu).

Proud zábavy poteče až do rána!

Noční klub Goldfingers má otevřeno až do ranních hodin ( ne-čt do 05:00, pá-so do 06:00), bavit se tedy budete doslova celou noc (věřte, že v Goldfingers si užijete každou minutu své oslavy).

5 důvodů, proč oslavit narozeniny v Goldfingers

  • nejkrásnější tanečnice z Prahy (jedna z dam se dokonce objevila na titulní straně časopisu Playboy)
  • kvalitní tvrdý alkohol, několik druhá piva a pravé kubánské doutníky Cohiba
  • luxusní prostory bývalého divadla, které nabízí maximální pohodlí
  • salónky, ve kterých si můžete užít soukromý striptýz
  • speciální show pro oslavence!

Rezervujte si svůj životní zážitek

Jestliže Vás zaujala možnost oslavit narozeniny na nejvyšší úrovni, navštivte ještě dnes internetové stránky klubu Goldfingers a rezervujte si ta nejlepší místa (hned u pódia), vystoupení pro oslavence i speciální balíčky pití pro Vás a Vaše přátele.

Read more

Local News