O kolik vás oberou nejdražší prostitutky na světě?

Share

Zdá se, že nejstarší řemeslo světové historie dokáže být celkem výnosné. Pánové mají samozřejmě smůlu, v tomto oboru by se vaše kůže prostě neprodala. Za to představujeme živnou půdu pro nejdražší prostitutky na světě, které jsou ochotné splnit jakékoliv vaše přání. Za své smyslné služby si umí říct o pořádný balík peněz. Chápeme, že se bohatí chtějí odlišovat od normálních smrtelníků nakupováním zboží a služeb, které si mohou dovolit jen  oni, takže jim to každopádně přejeme. Podívejme se na nejdražší lehké společnice, které se nestydí vyšpulit prdelku a chtít třeba milion korun za jednu noc.

Michelle Braun

Tahle děva to mezi ostatními konkurentkami dotáhla nejdále. Vytvořila síť těch nejluxusnějších společnic pro nejbohatší klienty v Los Angeles. Do týmu děvčat se dostanou jen takové, které projdou přísným výběrovým řízením. Dokonce v něm mají zahrnutého svého trenéra, jehož úkolem je vyzkoušet dívku, jakým způsobem budete klienty uspokojovat. V případě, že nebude s předloženým sexem trenér spokojen, slečna se nebude dostatečně prohýbat, nebo se slastné vzdechy nestanou naprosto perfektní, společnost jí odmítne. Přijaté ženy si pak přijdou na 1,2 miliony korun za večer.

Rejdiště předražených pysků

Každým rokem je doprovází na filmový festival v Cannes a jsou ozdobou jejich slavné tváře. Následně je obšťastní v posteli a poskytnou uvolnění v několika způsobech. Není se čemu divit, v Cannes se pohybuje velké množství bohatých mužů, zde prostě dlouhonohé slečny nemohou chybět. Průměrná cena za noc se stanovuje na jeden milion korun.

Lauren

Lauren okouzlila bankéře z Wall Street svou pevnou prdelkou a opravdu ohebnou postavou. Kromě toho je velice chytrá a obdařená vysokým IQ koeficientem. Díky tomu ji navštěvují muži, kterým nejde jen o sex, ale chtějí si promluvit s chytrou ženou takřka na libovolné téma. Nejvzdělanější prostitutka Lauren si za noc řekne o půl milionu korun.

Nemusíte se bát, že by na vás nevystačilo, vyberte si slečnu pro normální smrtelníky například na stránkách www.bezpasaka.cz  ušetřete tak miliony za to samé, co vám nabídnou i předražené společnice, nebo se podívejte do sexshopu.

Read more

Local News