Netrapte se se žebříky, půjčte si lešení

Share

Čeká vás výměna tašek na střeše nebo úplná pokládka střechy a vy si nejste jisti svými horolezeckými schopnostmi ani nevěříte prastarému žebříku. Nabízí se jednoduché řešení. Pronajměte si lešení, případně bednění pokud se pouštíte do komplikovanějších oprav podkroví, trámoví a půdních vestaveb.

Pronájem lešenářských systémů pro jednorázové zakázky

Specializovaná firma Scaserv se soustředí na pronájem a prodej bednících a lešenářských systémů pro obří zakázky, ovšem nabrání se spolupráci ani s jednotlivci, kteří se pouštějí do rekonstrukcí a staveb rodinných domů a podobně. Půjčují se jak mobilní lešení a fasádní lešení, stěnové bednění a stropní bednění, mobilní oplocení, tak schodiště, schodišťové věže i závěsné lávky. Častý je pronájem mobilního oplocení, které většinou zákazníci po jednom použití hned nepotřebují. Zákazníci, kteří využívají pronájmu více než prodeje, jsou jednorázovými staviteli, pro něž by se koupě lešenářské soustavy nevyplatila.

Prodej lešení a bednění pro stavební firmy

Prodej zmíněných produktů je nabízen zejména stavebním firmám, jež často využívají jednotlivé komponenty a sestavy. Pro ty je naopak pronájem nevýhodný. Z webových stránek akciové společnosti scaserv.cz lze snadno vyčíst podmínky a cenu pronájmu, stejně jako modelové fotografie z realizovaných projektů, na nichž se firma podílela svými komponenty a soustavami. Zájemci o konkrétní produkt tak mají díky vizualizaci lepší představu o tom, jaké zařízení by bylo pro konkrétní stavbu či danou zakázku nejvhodnější.

Doprava, montáž, demontáž a servis všech soustav

Pracovníci firmy se postarají o případnou dopravu, montáž i následnou demontáž pronajatých, respektive zakoupených lešení, bednění a jiných lešenářských prvků. Zákazníkům se dostane náležitého poučení a vysvětlení, jak se se zařízeními zachází. Samozřejmostí je záruční a pozáruční servis u všech produktů.

Read more

Local News