Nesypeš vtipy z rukávu? Okouzli fórky na tvých hadrech!

Share

Sexy kočky se shodují na jednom, chlap by měl být hlavně stylově oblečený a vtipný. Neplníš ani jedno z toho? Pak je nejvyšší čas nakoupit nové oblečení, a proč ne rovnou s vtipným potiskem?

Význam vzhledu je v případě balení té sexy čičiny na baru nepopiratelný. Máš-li zaujmout a vyhnout se zařazení mezi všechny ty trapný chudáky, chce to moderní vohoz a nějakou hodně dobrou hlášku, kterou jí zaručeně rozesměješ.

Nic tě nenapadá? No problem

Nech promluvit svoje tričko!

Stylové pánská trička a mikiny značky geekshirts jsou tu od toho, aby si danou slečnu upoutal už na první pohled. Pohodlné a slušivé střihy JI upozorní na tvoje vymakané tělo (silná ramena, vypracovaná prsa a břicho jako pekáč buchet – to nesmí uniknout) a vtipný potisk dá vědět, že nositel má sebevědomí, má smysl pro humor a umí se odlišit tím správným způsobem!

001368

Nevěříte? Sám jedno triko mám (“Omlouvám se, dámy, ale jsem v Noční hlídce. Pro bratry z Noční hlídky jsou ženy zapovězeny.“) a perfektně funguje právě jako icebreaker při prvním kontaktu na baru.

Pozn.: Jsem fandou knižní série Hra o trůny (A Game of Thrones).

Jaký potisk je ten správný? 

Nejsem tady, abych udával nějaké módní trendy. Osobně razím cestu vlastního stylu, který podpoří můj šarm a osobnost. Obecně však platí, že v triku i mikině je třeba se cítit dobře.

Pohodlí je při balení holek klíčové!

Pokud tedy právě dumáte nad tím, které pánské tričko s potiskem bude to nejlepší, dám vám malý tip. Zkuste si představit, jak ve vybraném tričku jdete přes fotbalové hřiště, kde na vás shlíží sta tisíce diváků. Cítíte se v triku dobře? Sebevědomě a jistě? Pak je vaše volba správná

Tady mají stylové hadry právě pro tebe!

Takže jestli chceš už tenhle pátek v klubu zaskórovat, je nejvyšší čas na nákup pánské mikiny s potiskem, která tě dostane mezi ty nejhezčí a nejnáročnější holky. Stačí najít potisk, který bude bavit tebe, bude tak nějak vypovídat něco o tom, jaký si, co tě baví i zajímá.

Pozornost získáš až směšně jednoduše a pak už bude řada na tvých dalších skvělých vlastnostech, kterými JI dostaneš do… kolen. 

Máš v šatníku nějaká vtipná trička

Read more

Local News