Neseďte v létě na zadku a vyrazte do Krkonoš!

Share

Někdo se v létě rád válí u moře, někdo raději vyrazí na dovolenou plnou dobrodružství, nových zážitků a adrenalinu. Do které skupiny se přidáte letos v létě vy?

Vaši kolegové a přátelé se každý rok vyvalí v Chorvatsku na pláž a mají pocit, jak si své dny volna užili? My přece víme, jak taková pořádná dovolená vypadá!

Skvělá letní dovolená nám leží u nohou!

Není žádné tajemství, že nám naše domovina nabízí tolik krás a skvělých míst k poznávání. Tak, proč se trmácet do ciziny, když třeba takové léto ve Špindlu může být ve finále mnohem intenzivnějším prožitkem!

Krásné ženy, dobré pivo a dobrodružství, kam se jen podíváš!

Máme ty nejkrásnější ženy na světě, i to nejlepší pivo. Ovšem k dokonalé letní dovolené patří i skvělé zážitky. Adrenalin, dobrodružství, nevídanou zábavu a stále plný program najdeš v Krkonoších a hlavně pak ve Špindlerově Mlýně – nejvyhledávanějším horským rekreačním i sportovním střediskem.

Asi to není třeba více popisovat. Každému je jasné, co ho ve Špindlu a jeho okolí čeká. Na každém kroku vzrušující atrakce pro děti i dospělé, 180 km dlouhá síť turistických a cyklo tras po hřebenech, restaurace a bary – zkrátka léto, jak má být!

Mít vše na dosah ruky

Máte-li si své dny volna ve nejatraktivnějším středisku Krkonoš užít, chce to dobré Ubytování ve Špindlerově Mlýně. Protože právě jeho kvalita, blízkost ke všemu podstatnému v okolí jsou pro pohodový průběh dovolené klíčové.

Nás zaujal penzion Špindlerův Mlýn, který se nachází centru Krkonoš, přímo ve Špindlerově Mlýně. Stylový pension Karolína nabízí několik různě velkých apartmánů a pokojů pro single muže, zamilované páry i aktivní rodinky.

foto_pension_karolina_1341479349_525x350

Hostům jsou v létě i zimě k dipozici doplňkové služby, široká nabídka pokrmů i nápojů, velmi příjemné zázemí. Foto: pensionkarolina.cz

Read more

Local News