Nejzajímavější věci zaseklé v análním otvoru

Share

Co člověk, to osobnost – každý člověk má své vlastní koníčky. Někdo sbírá auta, někdo známky, někdo podpisy a někdo zase sbírá věci, které si strčil do análního otvoru.

Výpis těch nejbizardnějších věcí, které si člověk strčil do řiti.

Rachejte v řiti

Jeden americký mladík si chtěl odpálit rachejte přímo z řiti. Ovšem explozi nevychytal a zbytky startovací tyče se mu vlivem exploze dostaly až do střev. Chlapci pomohl až chirurgický zákrok.

Arabský šejk a hřeben

Jeden z nejbizardnějších příběhů byl vyslyšen od jednoho Arabského šejka, který měl ve svém řitním otvoru zaseklý hřeben na vlasy. Na otázku jak se mu tam předmět dostal, odpověděl, že si na něj omylem po koupeli nahý sedl.

Dobrá výmluva, že?

Mobil v zadku

Jeden Gruzínský právník přišel jednoho rána na chirurgii se zajímavým problémem – v jeho řiti byl zaseklý mobilní telefon – ano slyšíte dobře. A jak se to stalo? Podle Gruzíjce poněkud komplikovaným způsobem – prý se koupal s telefonem, poté uklouzl na mýdlu, vypadl ze sprchového koutu – zakopl o psa a spadl řití přímo na anální otvor. Mobil byl odstraněn pomocí chirurgického zákroku.

Exploze v Thajsku

Jeden zdejší chlapec objevil neutuchající zálibu v pumpování své řiti. Nejdříve používal pumpičku na kolo – poté přešel na větší kalibr – auto-pumpu – ta se zapnula a chlapcovo střeva explodovaly. Nečekaně.

Vibrátor nejlepší přítel … Kamioňáků

Co takhle dělat jako kamioňák při volné chvíli? Jeden slovenský kamioňák to vychytal, vyrobil si domácí vibrátor a strčil si ho do zadku. Bohužel vibrátor explodoval a kamioňák už si nikdy nezajezdil.

Vojenský veterán vzal hemeroidy do svých rukou

Jednoho amerického válečného veterána již přestaly bavit jeho hemeroidy. A tak si strčil do zadku funkční vojenský granát. Tak hluboko, že musel na chirurgický zákrok.

A co si strkáte do zadku vy? 

Read more

Local News