Nebojte se uskutečnit své sny

Share

Uvažujete o vlastním podnikání? Chcete realizovat své nápady a dovednosti, ale chybí vám potřebné prostory? Zařízení vlastních prostor, zasedací místnosti a dalších nezbytností stojí spoustu peněz. A chápeme, že na začátku podnikání jich nikdo nemá nazbyt. Pro začínající podnikatele je zde však řešení.

Vše pohromadě na jednom místě

Rozjeďte své podnikání jednoduše a bez zbytečných výdajů. Společnost Regus na trhu působí již od roku 1989. Od té doby rozvíjí nabídku svých služeb v oblasti poskytování kancelářských prostor, zasedacích místností, virtuálních kanceláří a flexibilních pracovišť v 600 městech na celém světě. 

Regus je schopen poskytnout vám soukromou nebo sdílenou kancelář téměř z hodiny na hodinu. V České republice naleznete pobočky společnosti ve třech největších městech. Praze, Brně a Ostravě. V Praze se kancelářské prostory Regus nachází rovnou na čtyřech prestižních adresách, v Brně a Ostravě pak naleznete po jednom obchodním centru. 

Začít podnikat nebylo nikdy jednodušší. Plně vybavené kancelářské prostory, nejmodernější technologie. Zasedací místnost, ale také videoprojekce, promítací plátno, salónky, zkrátka vše, na co si vzpomenete. 

Skvělou alternativou k pronájmu kancelářských prostor je virtuální kancelář. Měsíčně vás stojí jen pár korun a prestižní adresa dodá vašemu podnikání na věrohodnosti. Přečtete si více o virtuálních kancelářích.

Ani práce na cestách není problém

Potřebujete během podnikání hodně cestovat? Jeden týden v Berlíně, druhý týden v Londýně a třetí v Praze? Regus chápe, jak je cestování za klienty především v začátcích podnikání důležité. Scházení se s klienty v kavárnách nebo dokonce letištních halách může na některé klienty působit nedůstojně.

 

Mobilní pracovníci mohou cestovat mezi jednotlivými zeměmi, ale také v rámci státu a vyžadovat soukromé a samozřejmě vybavené pracovní prostory ve standardu, na který jste zvyklí, na hodinu i na celý den.

 

Využívat můžete také kanceláře s audiovizuální technikou a internetem a přitom nemusíte být registrovaní. Objednat se můžete těsně před potřebou pronájmu a šikovné asistentky vše připraví.

 

S Regusem je i práce na cestách jednoduše uskutečnitelná.

Read more

Local News