Narozeniny ve velkém stylu? Zkuste ohňostroj

Share

Čekají vás kulatiny, chcete kamarádce připravit výjimečnou narozeninovou párty, nebo prostě letos chcete oslavit narozeniny ve velkém stylu? Vyzkoušejte některý z ohňostrojů, který promění vaši oslavu v nezapomenutelný zážitek, jaký si budou hosté ještě dlouho pamatovat.

Jaký typ ohňostroje zvolit

Pokud velkolepým show neholdujete, sáhněte po méně invazivních dýmovnicích, které vytvoří hustou barevnou mlhu, nebo třeba fontánách či gejzírech, které chrlí ze země rozličné plameny či jiskry nebo kombinace. Obojí můžete využít i na menší ploše, protože nevyžadují velký prostor.

Jestliže se ale velkolepých gest a velkých show nebojíte, sáhněte po raketách nebo rovnou ohňostrojové sestavě na jedno zapálení, která vytvoří velkolepou profesionální show, aniž byste ale potřebovali k obsluze odborníky. Pokud chcete být skutečně originální, nebo máte jasnou představu, můžete si nechat dokonce sestrojit ohňostroj i na míru.

Nezapomeňte na fotky

Ohňostroje a pyrotechnika v mnoha případech dávají skvělou příležitost pro vytvoření zajímavých fotek. Nezapomeňte na to a buďte připraveni s foťáky i kamerami a vytvořte si tak nezapomenutelné zážitky nejen v mysli, ale i na fotkách a videích. Dech beroucí fotky vytvoříte nejen za pomoci velkolepých ohňostrojů, ale třeba i jen s obyčejnými prskavkami či dýmovnicemi.

Myslete na bezpečnost

Při manipulaci s pyrotechnikou však nikdy nezapomínejte na bezpečnost. S pyrotechnikou nemanipulujte pod vlivem alkoholu či jiných návykových látek, v blízkosti lidí, zvířat, ale i budov či aut.

Jak pyrotechniku uchovávat

Pokud jste si koupili ohňostroj s předstihem, nepodceňte jeho správné skladování – aby se nepoškodil ani nevybuchl dříve, než si naplánujete. Z toho důvodu je potřeba skladovat pyrotechniku na suchém a teplém místě, nikoliv ale u přímého zdroje tepla.

Read more

Local News