Nabídky práce i brigád na jednom místě

Share

Dostali jste v práci výpověď? Je vaše firma ve ztrátě? Nepropadejte skepsi a najděte si jiné zaměstnání! Poradíme vám kde.

Zprávy, které na nás den co den útočí z médií, moc povzbudivé nejsou. Stále víc firem začíná propouštět a firmy samotné strádají nedostatkem zakázek. Lidé, kteří zaměstnání stále mají, se mají maximálně snažit jej udržet. Problém je, že to mnohdy není v jejich silách. Co však už v jejich silách je, to je postavit se problémům čelem. A pokud se naplní černý scénář a oni o práci přijdou, tak se pokusí najít si práci jinou. Práce totiž stále je, jde jen o to ji najít. A my víme, kde máte velkou šanci ji najít.

Hledáte práci? Už nemusíte!

Kde práci najdete? Nebo alespoň brigádu? Třeba na serveru hitprace.cz, který nabídky práce a brigád, ať již pracovních portálů, agentur, ale i jednotlivých zaměstnavatelů sdružuje. V okamžik psaní tohoto článku jich tam je více než 115 tisíc. Že byste si v tak bohaté nabídce nevybrali?

Jak práci hledat?

Několika způsoby. K vyhledávání práce či brigády vám poslouží třeba intuitivní vyhledávač serveru, který najdete hned na jeho hlavní stránce. Do levého políčka zadáte lokalitu, do pravého název oboru či firmy a spustíte vyhledávání.

Vybírejte podle lokality

Nebo kliknete na vámi vybranou lokalitu pod tímto vyhledávačem. K odkazům na konkrétní pracovní nabídky se dostanete po odkliknutí jednotlivých políček s názvy největších českých metropolí. V nabídce je práce Praha, Brno, Ostrava, Plzeň, Olomouc a dalších 24 českých velkých měst. A srolujete-li níže, dostanete se i k nabídce brigád.

Nevybrali jste si?

Tak se k hledání vraťte druhý den. A nemáte-li na pravidelné surfování čas, využijte služeb hlídacího psa portálu. Ten vám vhodné nabídky skutečně pohlídá. A upozorní vás na ně. Parametry hledání jednoduše nastavíte v jednoduchém formuláři, do něhož vyplníte svou e-mailovou adresu a lokalitu, v níž byste rádi pracovali, a on vám bude pravidelně zasílat informace o nových pracovních nabídkách. Tím, že budete v předstihu, se zvýší vaše šance, že na opravdu zajímavou nabídku zareagujete jako první. Tak neváhejte!

Read more

Local News