Na co všechno myslet při vybavování autolakovny

Share

Uvažujete o tom, že byste si zařídili autolakovnu? Proč ne, může se jednat o velmi solidní byznys. Jen byste měli počítat s tím, že provoz autolakovny je specifický. Rozhodně není možné zakoupit stříkací kabinu a začít. Tedy alespoň v případě, že chcete mít provoz ekonomický, co nejvíce ekologický a samozřejmě prakticky koncipovaný. Optimální je spolehnout se na profesionály, kteří mají bohaté zkušenosti a dokážou vám zařídit autolakovnu se vším všudy. My vám samozřejmě konkrétní firmu doporučíme, nicméně předtím se podíváme na věci, jež nemohou v autolakovně chybět.

Přípravná pracoviště a vstupní i výstupní agregáty

Mezi tradiční vybavení lakoven patří přípravná pracoviště. Jen velmi složitě si lze představit, že se prostě daný výrobek vezme a odnese do lakovací kabiny, kde jej opatří barevným nástřikem. Prvně je zapotřebí s danou věcí manipulovat a připravit je k nástřiku tak, aby bylo vše dokonale. Některé díly se musí ještě dodatečně přebrousit a případně zbavit nečistot či jiných nepotřebných součástí. Když se všechno dělá pohodlně a jednoduše na stole s potřebnými pomůckami, není co řešit.

Kvalitní lakovací kabina a odsávání

Při pořizování lakovací box dbejte hlavně na její rozměry, jež musí korespondovat s místností, kde bude lakovací kabina fungovat. Moderní modely disponují nejrůznějšími funkcemi. Mimo rozměrů a funkcí rozhoduje také bohaté příslušenství. Nezapomeňte ani na funkční odsávání, které dokáže zajistit efektivní sběr barvy tak, aby se dostala pouze na díl a zbytky se poté vracely do sběrných nádob.

Na počátku všeho je projekt…

Při zařizování autolakovny se určitě obraťte na profesionály, kteří jsou schopni zajistit, projekt a následně i dodávku přístrojů a jejich montáž. Získáte jistotu, že všechno bude maximálně kompatibilní a funkční. Naším tipem je společnost Naver Brno mající v oboru dlouholeté zkušenosti.

Read more

Local News