MONTÁŽ TAŽNÉHO ZAŘÍZENÍ

Share

Potřebujete přestěhovat nábytek?
 Koupili jste novou lednici a chcete si ji domů přivést svépomocí?
 V těchto a obdobných případech vám tažné zařízení rozhodně přijde vhod!

Tažné zařízení umožňuje majiteli vozu pohodlně převézt náklad z bodu A do bodu B, což s sebou přináší svobodu v pohybu a jistou dávku nezávislosti na někom třetím.

Díky kombinaci tažného zařízení a vozíku jste nejen svobodnější, ale zároveň je zvýšena schopnost celého vozidla a také jeho využitelnost.

Montáž svépomocí v praxi

Montáž tažného zařízení je rozhodně realizovatelná vlastními silami, ovšem je potřeba mít vybavení, prostor a také trpělivost. Obzvlášť v případě, pokud nechcete na svém vozidle zanechat zjevné stopy po instalaci.

Byť se montáž tažného zařízení může na první pohled jevit jako poměrně snadný úkon, pravdou je, že mnoho majitelů během pokusu o montáž poměrně rychle vystřízliví…

Výběr i montáž pod jednou střechou

autorizovaném servisu můžete vybírat z široké nabídky originálních tažných zařízení a navíc vám profíci poradí s tím, které z tažných zařízení je pro váš automobil nejvhodnější, a to s ohledem na model vozidla i vaše konkrétní požadavky.

Výběr vhodného tažného zařízení je prvním krokem, montáž je krokem číslo DVA!

Pakliže hledáte služby na míru, garanci rychlého a především kvalitního provedení – autorizovaný servis si s montáží hravě poradí. V autorizovaném servisu nemusíte mít obavy z necitlivých a zbytečných zásahů do konstrukce či nárazníku, ani z časových průtahů. Uchycení tažného zařízení v ověřeném servisu bude vašemu vozidlu přesně pasovat, mít potřebné atesty i homologaci a bude plně funkční pro vaše potřeby.

Benefity montáže tažného zařízení u profesionálů v kostce:

  • Časová úspora
  • Zápis tažného zařízení provádí servis
  • Realizace včetně potřebných dokumentů
  • Záruka na tažné zařízení
  • Záruka montáže

Read more

Local News