Lakovací kabina rozšíří možnosti vašeho podnikání

Share

Máte už déle v plánu rozšířit své služby a nabízet i povrchové úpravy – především lakování? S kvalitními lakovacími kabinami zavedete novinku rychle a hned na profi úrovni.

Pro mnohé průmyslové provozy, ale i různé servisní služby, je nemožnost dělat „in house“ povrchové úpravy velice omezující. Zákazníci je po nás přitom poptávají. Nám však nezbývá nic jiného, než je posílat jinam, nebo tuto službu outsourcovat a připravovat se tak o velkou část zisku, a ještě muset nepopulárně prodlužovat dobu realizace zakázek. Zařídit se přitom jako profi lakovna není vůbec nereálné.

Lakování bez zádrhelů

Pokud chcete novou službu pro své zákazníky rychle, možnost existuje. Firma Naver prodává a montuje přesně ta zařízení, která potřebujete. Jde především o větší a velká lakovací zařízení, jakými jsou lakovací kabiny. Firma vám navrhne přesně takové řešení, které nebude poddimenzované, avšak ani naddimenzované vzhledem k vašemu zaměření. Mezi produkty, které v Naver Brno rádi doporučují, bývají třeba lakovací kabiny Nova Verta. Je to celá škála produktů, kde obvykle každý nakonec najde to, co hledá. Možnosti těchto lakovacích kabin jsou obrovské.

Pro koho se hodí lakovací kabiny?

Své uplatnění najde profi lakovací kabina rozhodně v mnoha průmyslových provozech. Nejčastěji ve strojírenství, ale též v dřevařském a nábytkářském průmyslu. Profesionální vybavení lakoven však stále častěji najdeme v různých opravnách a servisech. Zrovna v nich totiž zákazníci často poptávají profi lakovací služby.

Vybavte profesionálně i vaši lakovnu

Základní vybavení lakoven tvoří především lakovací kabiny, které mohou mít podobu průmyslových lakovacích kabin. Velice specifické a rovnou perfektně vybavené bývají zdvojené lakovací a sušicí kabiny pro automobilový průmysl.

Takže lakovací kabina je základ, ale rozhodně není vším, co budete potřebovat. Kabiny lze rozšířit o odsávací stěny, jež mají za úkol odchytávat odstřiky a odvádět je pryč. Dalším důležitým vybavením jsou například míchací boxy pro míchaní barev. Nesmíme však zapomenout ani na vstupní a výstupní agregáty (ty mohou být též s aktivním uhlím, nebo s vodní clonou).

Na přípravě záleží

Než se pustíte do jakékoliv práce ve vaší nové lakovací kabině, je zapotřebí udělat na výrobcích celou řadu přípravných prací. Může jít o odmašťování, broušení a mnoho dalších přípravných úkonů. Díky přípravnému pracovišti neblokujeme lakovnu a dovedeme ji mnohem efektivněji využívat.

O firmě Naver Brno

Naver Brno dodává profesionální vybavení lakoven a autolakoven. Jde spíše o velká zařízení – především o lakovací kabiny a jejich příslušenství. Firma pro vás najde nejoptimálnější řešení, kompletně vám vše dodá a v budoucnu v případě potřeby nabídne i servis.

Read more

Local News