Kurz přežití v přírodě

Share

Adrenalinové zážitky mají mnoho podob. Vedle aktivit ve vzduchu a ve vodě jsou dobře známé také ty pozemní, které zbystřují všechny smysly a dodávají pocit napětí a dobrodružství. Bojové hry se již dávno dostaly do popředí zájmu všech, kdo si rádi nechají vyplavovat adrenalin do žil. Zejména paintball je velmi oblíbenou aktivitou nejen pro mladou generaci, ale zabaví se při ní i všechny starší dobrodružné duše prahnoucí po zábavě. Všichni, kdo tuto bojovou hru již vyzkoušeli, dobře ví, že je tato hra nejen strategická, zaručí ale také zdravý pohyb. I přes to že si hráči někdy odnesou domů bolestivé modřiny od paintballových kuliček, odcházejí obvykle s dobrým pocitem ze skvěle stráveného času s přáteli.

Vánoční paintball

Paintball můžete darovat svým blízkým třeba na Vánoce. Užijte si tuto aktivitu v zimním období a vneste do hry plné dobrodružství ještě více adrenalinu. Poukázku na paintball lze koupit pohodlně z vašeho domova. Stačí jen využít odkaz na stránky společnosti Allegria – www.firmanazazitky.cz/tipy-na-vanocni-darky/a během několika okamžiků můžete mít vyřešené dárky pro celou rodinu.

Jak přežít v přírodě?

Ačkoliv to možná není na první pohled zřejmé, i absolvování kurzu přežití v přírodě může být adrenalinovým zážitkem, který navíc přinese člověku ještě mnoho užitečných a důležitých informací. Také tento dárek zajisté ocení všechny dobrodružné duše prahnoucí po nových zážitcích. Jak se chovat v nečekaných situacích, když se nechtěně ocitnete v divoké přírodě bez jakékoliv techniky? Jak postavit přístřešek, založit oheň a zajistit si základní životní potřeby vás během kurzu naučí odborníci s mnohaletými zkušenostmi. Darujte sobě nebo svým blízkým znalosti, které jsou k nezaplacení…

Read more

Local News