Kraťasy a triko, aneb jak se obléknout na letošní jaro?

Share

Hezké jarní počasí a blížící se letní měsíce přímo vybízejí k obnově šatníku. Zároveň poskytují možnost povolit uzdu své fantazii a obléknout si lehčí, veselejší a možná trochu odvážnější oblečení. Pojďme se podívat na to, jaké trendy pánské oblečení pro jaro a léto 2019 nabízí, a jak se odít do jarního počasí.

Jak nosit kraťasy?

Kabáty, svetry a šály už bezpečně leží na dně vaší skříně, a konečně přišel čas na lehčí a pohodlnější oblečení. Základem outfitu do tepla jsou kraťasy. Při jejich nošení pamatujte vždy na to, že jsou méně formální, společenským akcím se s nimi raději vyhněte, jinak jde ale o módní a především velmi komfortní kus oblečení.

Správné pánské kraťasy by měly končit několik centimetrů nad koleny a sedět vám svým střihem. Nejčastěji se kombinují s obyčejným tričkem, nebojte se ale ani polotrika nebo košile. Vždy bude fungovat jednoduchý styl, kdy k šortkám obléknete jednobarevné tričko v kontrastní barvě. Abyste měli dostatečné množství variant, ve vašem šatníku by neměly chybět kraťasy v základních barvách, jako jsou béžová, modrá, černá nebo olivová. Pokud budete chtít být trochu odvážnější, zvolte některé z šortek se vzorem. Nikdy ale nekombinujte vzorované kraťasy s podobným trikem.

Důležitou součástí outfitu s kraťasy jsou také ponožky. Hodí se buď velmi krátké kotníkové, které dávají dojem, jako byste byli na boso, nebo naopak vysoké do půli lýtek. Ať už sáhnete po bílých sportovních, nebo módních barevných, skvěle v nich mohou vyniknout vaše vysportovaná lýtka.

Barvy elegantní i extravagantní

Slunečné počasí dává možnost trochu zaexperimentovat s barvami oblečení. Letošní trendy hovoří o tom, že oranžové, žluté nebo zelené triko v kombinaci s jednobarevnými kraťasy bude v kurzu. Druhou variantu představuje vážnější vzhled, kde bude velkou roli hrát modrá barva. Je velmi elegantní a dobře se kombinuje (s béžovou, hnědou).

Pokud v barevných kombinacích tápete, vězte, že mezi osvědčené kombinace, které nikdy nezklamou, patří modrá + bílá, černá + šedá, modrá + červená nebo zelená + šedá. Oblečení podle barev si můžete vybrat na bolf.cz.

Ďábel se skrývá v detailech, proto při plánování svého outfitu nezapomínejte ani na hodinky, pásek, vhodné boty apod. S dobře sladěnými doplňky vaše elegance ještě více vynikne.

Read more

Local News