Kam v Praze za zábavou? Pánové mají jasno – do Goldfingers

Share

Navštivte pánský klub Goldfingers, kde se potkávají nekonečná zábava, krásné tanečnice a útulnost. V Goldfingers najdete vše, co splňuje podmínky nezapomenutelného večera.

Ať už chcete jen zapít náročný týden, úspěšné obchodní jednání, narozeniny či svobodu, klub Goldfingers je pro Vás tou správnou adresou. Těšit se zde můžete z nekončící show na pódiu v podání krásných tanečnic, kvalitní vizuálního a audio programu, kvalitního pití a útulného prostředí, stejně jako z „chuťovek“ typu zápas v želé, vystoupení na pódiu, soukromý tanec na stole, soukromý tanec v klínu apod.

Show na pódiu v Goldfingers

Goldfingers zapomene na čas i starosti a bavit se tu budete až do rána! I proto se sem pravidelně vrací nejen pánové z Prahy, ale také ze zbytku republiky, turisté z Německa, Rakouska, Velké Británie či Švédska.

Jelly wrestling v Goldfingers

Do Goldfingers můžete přijít kdykoliv během večera. Pokud chcete mít jistotu, že dostanete místa hned u pódia, je vhodné učinit rezervaci stolu předem.

Soukromé vystoupení tanečnic Goldfingers

V případě, že si chcete užít večer v maximálním stylu a pohodlí, Goldfingers pro Vás přijede vlastní luxusní limuzínou, ve které najdete krásné tanečnice a plný bar. Vyzvednutí je možné kdekoliv v Praze!

Přijďte i Vy zažít večer v Goldfingers, uvidíte, že si tento klub zamilujete a rádi se sem budete vracet!

Tanečnice z Goldfingers se těší na Vaši návštěvu

Read more

Local News