Jaká trojice kuchyňských pomocníků vám nesmí chybět?

Share

Neustálé běhání v kuchyni, plánování jídelníčku pro celou rodinu, nákupy, mytí nádobí a další činnosti dokážou pěkně unavit. Přesně proto se postupem let na trhu objevuje celá řada šikovných vychytávek, s jejichž pomocí ušetříte nejen čas, ale i své nervy. Co vám rozhodně nesmí chybět?

Máte rádi rýži?

Jednou z naprostých klasik každé vybavené kuchyně je rýžovar. Tento nepostradatelný vynález zabrání připalování i nepříjemnému pěnění. Stejně tak vám pomůže i při odměřování ideálního množství vody. Po uvaření přílohy ji díky funkci WARM udrží teplou až do servírování. To vše na základě stisknutí tlačítka. Speciální nerezová ocel zajistí dlouhou životnost a hlavně zdravotní nezávadnost.

Přichází léto

V parných letních dnech je záchranou mnoha rodin zmrzlina, stejně jako sorbety a ledové koktejly. Jejich ruční příprava je náročná a dokáže v kuchyni nadělat pěknou paseku. Přesně proto přichází na scénu profesionální zmrzlinovač. Díky němu připravíte až 800 ml kvalitní pochoutky za pouhý zlomek času a bez otravného nepořádku. To vše za částku lehce přesahující tisíc korun.

Připravte se na výlety

Letní období s sebou přináší i celou řadu rodinných výletů a dovolených. Ať už se chystáte poznávat jakékoliv místo, nezapomeňte si s sebou vzít pořádný termohrnek. Zapomeňte na nekvalitní materiály a zaměřte se raději na dvouplášťové vakuové provedení v kombinaci s nerezem. Daný produkt spolehlivě udrží čaj i kávu dlouho teplé. Stejně tak se nemusíte bát vylití obsahu do batohu.

Znáte Tescomu?

Je nám jasné, že ano. Tento dodavatel totiž dlouhodobě patří mezi úplnou špičku na tuzemském trhu. Není se čemu divit, vzhledem k poctivému zboží za příjemné ceny. Jestli si chcete ušetřit práci i starosti, mrkněte se do e-shopu Tescoma pod vloženými odkazy.

Read more

Local News