Jak vybrat dárek

Share

Vybrat vhodný dárek pro své blízké, přátele nebo kolegy z práce je mnohdy velmi obtížné. Zejména v případě, že dotyčný má v podstatě všechno nebo nemá žádný koníček. Příležitosti, jako jsou narozeniny, Vánoce nebo jen poděkování za skvělou práci, nemusejí být jen o praktických dárcích, které ve většině případů nevyloudí úsměv na tváři obdarovaného a skončí někde na dně skříně. Květiny samozřejmě vedou a navíc se takovým dárkem nedá nic pokazit, čokoláda může potěšit, ale přece jen to není to pravé ořechové. Chce to nápad, jiskru a kus fantazie.

Co je třeba zohlednit

Při výběru dárku se musí kupující řídit také několika pravidly. Určitě musí být dárek rozlišen, zda jde o muže či ženu, v jakém věku obdarovaný je a jaké má koníčky a záliby. Docela velký trapas by byl, kdyby dárkové balení obsahovalo vstupenky na sportovní utkání Sparty a Slávie, a přitom by oslavenec byl fanoušek Baníku Ostrava. To samé se může stát v případě dárku v podobě tenisové rakety a sportovního dresu a přitom jde o intelektuála a knihomola.

Výběr dárku je tedy někdy velmi složité, pokud člověk zapojí trochu fantazie, jistě na něco přijde. Ovšem ne všichni budou mít z originálního dárku stejnou radost. Velmi oblíbené jsou například dárkové bedýnky, které ukrývají tajemství. V žebříčku úspěšnosti jsou mezi prvními i vtipné dárky. Ty dovedou člověka nejen opravdu rozesmát a pobavit, ale při jejich výběru je třeba dávat dobrý pozor, aby se dotyčný třeba neurazil. Pokud ovšem má smysl pro humor, bude jistě brát takový vtipný dárek s nadhledem.

A jaké vtipné dárky lze pořídit?

Zde se fantazii meze nekladou. Vtipné dárky mohou být například prdící polštář, hrnek na kávu pro šéfa s humorným nápisem, role toaletního papíru s křížovkami a vtipy, ale také chechtající pytlíček, čokoládové nářadí a podobně.

Read more

Local News