Jak si poradit s montáží destičky na kolimátor

Share

U některých kolimátorů je třeba použít speciální montážní destičku. V praxi je přitom třeba rozlišovat mezi RMR a RMSc destičkou. Zajímá vás, jakou destičku budete potřebovat na konkrétní variantu kolimátoru?

Rozlišujte RMR a RMSc destičku

Krátké palné zbraně jsou čím dál oblíbenější. Mnoho lidí si na ně přitom pořizuje malý kolimátor, který je právě určený pro kompaktní a subkompaktní pistole

Pokud si pořídíte vybrané kolimátory Holosun, můžete si pořídit i RMR destičku, která je pro ně speciálně určená. Konkrétně se jedná například o kolimátor HS407C X2 nebo HS407 CO X2.

Jak ale postupovat v případě, že si pořídíte subkompakt? Ten je totiž užší a klasickou RMR destičku na něj použít nelze. Právě u takových zbraní si budete muset pořídit takzvanou RMSc destičku

Pořiďte si revoluční novinku

Problém RMSc destičky však můžete vyřešit i jinak. Na trhu se totiž v nedávné době objevila nová montážní destička, která plní funkci podložky, vytváří rovinu a umožňuje snadnou instalaci kolimátoru. 

Dřívější problém totiž spočíval v zadních omezovacích bodech, které bránily usednutí kolimátoru na závěr zbraně. A právě to tato nová destička řeší. 

Zmíněnou montážní destičku lze použít prakticky pro jakoukoliv pistoli, která využívá RMSc rozhraní. 

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

Read more

Local News