Jak probíhá výkup auta

Share

Současné požadavky zákazníků na rychlost jednání znamenají jediné – byl vytvořen koncept výkupu auta, při kterém získáte maximální částku za své vozidlo ihned po podpisu kupní smlouvy. Jak to probíhá?

Rychlost i maximální ceny

Možná přemýšlíte o tom, že byste rádi prodali své auto a finance následně použili na smysluplný projekt ve svém životě. Výkup ojetého auta je nejrychlejší možnost, jak se okamžitě dostat ke svým financím. Po prohlídce vozidla bude přesně určena výkupní cena. Výkup vozidel vám vždy nabízí maximální možnou částku, což vám usnadní rozhodovací proces. Navíc máte k dispozici i bezplatný právní servis.

Osobní schůzka, nebo předchozí komunikace

Výkupní firmy nejčastěji stačí kontaktovat pouze telefonicky. Následně si domluvíte osobní setkání, kdy vše proběhne. Zástupce výkupu prohlédne auto a projde si dokumentaci k vozidle. Samozřejmostí je kontrola identifikátorů a kontrola, zda vozidlo nebylo odcizeno či nabouráno. Testovací jízda a následné ověření vozidla přes systém Autotracer, a můžete přejít k podpisu smlouvy.

Nikam ale nemusíte hned jezdit. Společnost můžete kontaktovat i pomocí online formuláře. Zde se po uvedení informací ohledně vašeho vozu dozvíte předběžnou výkupní cenu. Je jen na vás, zda se nakonec rozhodnete své auto prodat či nikoliv.

Finance použijete pro další projekty ve svém životě

Výkup auta má mnoho výhod. Jeho pomocí se ke svým financím dokážete dostat okamžitě. To se vám v případě jiných způsobů prodeje nepodaří. Například když budete prodávat auto v autoservisu, celý proces může zabrat až několik týdnů či měsíců. Prodej auta svépomocí je ještě zdlouhavější, navíc musíte počítat s tím, že budete nuceni osobně jednat s různými lidmi, kteří se budou snažit dostat cenu za váš vůz uměle dolů. S výkupem ihned víte, na čem jste. Veškerý právní servis je bezplatný.

Při výkupu vozidla nemusíte navštěvovat úřady. Vše je již nachystáno. Pouze stačí zrušit povinné ručení.

Read more

Local News