Jak být v sexu méně ostýchavý

Share

Pokud patříte mezi stydlivé jedince, patrně se to projeví i v milostném životě. Stydlivost v sexu je poměrně častá a přirozená, nicméně nesmí překročit určité hranice. Pokud svádíte vnitřní boj sami se sebou a nedokážete se uvolnit, přečtěte si následující řádky, kde se dozvíte více informací o této problematice. 

Jak zatočit s nejistotou v milostném životě?

Je pravda, že nahota často způsobuje nejistotu i u lidí, kteří s ní běžně problémy nemají. Na druhou stranu nahota je naprosto přirozená, ale ne pokud ostýchavost přeroste v úzkost nebo dokonce v psychický blok. Tento problém nebývá jen u žen, jak by se mohlo na první pohled zdát, ale týká se i mužů. Následující řádky jsou tedy především o mužích. 

Chcete sbalit holku svých snů a nevíte jak na to? Nechcete být pouze dobrý kamarád, ale něco víc? Existují dvě jednoduché rady, jak dosáhnout toho, aby se vaše partnerka proměnila v sexuální dračici.

1.    Přemýšleli jste někdy, proč takzvaní „zlobiví kluci“ nebo také „zlý hoši“ mají s ženami v posteli lepší skóre, než dobráci? Je to možná trochu paradox, ale hodní a zároveň nesmělí muži u žen nevyvolají takovou touhu a vzrušení, jako drsňáci. Neznamená to, že se z vás stane hrubián a neandrtálec, ale pokud budete suverén, který dokáže zakrýt ostych, budete mít u ženy mnohem větší úspěch. Chlap musí vědět, jak na ni. Pokud nechcete být jen hodný kamarád, zkuste trochu drsnější praktiky, které můžete uplatnit zejména v posteli. Ale pozor, nic se nemá přehánět, jak se říká, všeho s mírou.

2.    Zapracujte na své sexuální ostýchavosti, nikoliv její. Pokud budete nejistý v partnerském životě, stejně to bude vnímat i vaše partnerka. Ženy navíc mají větší sklon k nejistotě, než muži. Proto to musíte být právě vy, kdo ukáže, jakým směr zvolit, aby vám ostýchavost nepřerostla přes hlavu. Nesmíte dát najevo svou nervozitu, buďte však ohleduplní a trpěliví. Ženy mají sice rády hodné kluky, ale většinou jen jako kamarády, se kterými zajdou na pokec. Do postele si vybírají muže, kteří je dokážou plně uspokojit a nebudou se stydět.

Sečteno a podtrženo

Mějte vždy na paměti, že pokud budete pochybovat o svém výkonu v posteli, bude to mít neblahý vliv na váš sexuální život a partnerka to rychle pozná. Vaše partnerka si to může vyložit tak, že už vás nepřitahuje nebo se nebude moci při sexu uvolnit. Napětí mezi vámi může způsobit úplné odcizení. Na druhou stranu příliš suverénní chování může něžné pohlaví také odradit. Zkuste být prostě sámi sebou. Zapracujte na své ostýchavosti a úspěch se rychle dostaví. 

Read more

Local News