Já mám právo sedět!

Share

Podle vědeckých výzkumů strávíme minimálně čtvrtinu našeho života vsedě. U někoho je to méně, jiný zase průměr zvyšuje. Pro nás je z tohoto poznatku důležitý fakt, že sezením strávíme spoustu času. A strávit takovou velkou část života nepohodlně je zkrátka nesmysl. Když už tedy budeme posedávat, musíme si zajistit, aby naše tělo nesl pohodlný, měkký a příjemný materiál. Především u nás doma, kde si přeci musíme odpočinout po práci a naladit se na další těžké dny.

Luxusem nezarmoutíš

Jet do obchodu a koupit si sedačku, něco takového dělá každý. Pokud však chcete sedět opravdu pohodlně a mít vkusně zařízený byt, musíte na to jít chytřeji. Sériově vyráběné sedačky jen těžko uspokojí celou poptávku, Třeba tu vhodnou zrovna nevyrábí ve vašem oblíbeném odstínu či zkrátka ne a ne najít vhodný tvar do vašeho obývacího pokoje. Jaké je nejlepší řešení? No přece koupě sedací soupravy na míru. V Čechách máme nějak zakódované, že jakmile je něco speciálně jen pro nás, bude to pekelně drahé. Ano, cena bude vyšší než za pět let používanou odrbanou soupravu, ale rozhodně není přemrštěná a je dostupná i jiným než bohatým vrstvám obyvatel. Luxus si prostě může dopřát každý.

Kde hledat?

Jakou firmu s vaší zakázkou oslovit? Třeba prověřenou, kvalitní českou firmu čalounictví Duchoň. Ta se zabývá výrobou sedaček s látkovými i koženými potahy. Po kontaktu vám pracovníci zpracují návrh sedací soupravy na základě vašich požadavků a vhodnosti do vašeho obydlí. Samozřejmostí kvalitního zboží je jeho designová propracovanost, která jde ruku v ruce s praktičností a pohodlností. Čalounictví dodává sedačky například i do barů či hotelů, váš dům tedy pro něj nebude sebemenší problém. Je přístupné i netradičním požadavkům, takže ho stačí kontaktovat se svým požadavkem, který bude rychle a hlavně kvalitně zrealizován.

Read more

Local News