IPhone si už může dovolit téměř každý!

Share

Toužíte po novém iPhone, ale na ten nový nemáte peníze? Nevadí? Pořiďte si ten z druhé ruky! Víme, kde ho seženete!

Použitý iPhone za zlomek ceny nového? A to plně funkční? Ano, je to možné. Na e-shopu jabkolevne.cz specializujícím se na prodej i výkup iPhone telefonů z druhé ruky. A věřte, že se u nich dveře netrhnou (byť se jedná o e-shop).

Iphone stále letí

IPhony se mezi uživateli na celém světě těší nesmírné oblibě. Na nové modely se běžně stojí fronty i přes noc. Jako u nás za komunismu na Škodu Favorit. A není se ani čemu divit. Skutečně se jedná o šikovné přístroje. Fotografie z nich pořízené jsou ostré a s vysokým rozlišením. Plně snesou srovnání s fotkami z profesionální zrcadlovky. To samé platí na videa. V telefonu si je navíc můžete rovnou sestříhat a upravit. A šup s nimi na sociální sítě.

Na mobilu je dnes každý

Schválně si v metru nebo v tramvaji všimněte, kolik lidí hledí do monitoru svého mobilního telefonu. Je jich naprostá většina. Jsou na Instagramu, Twitteru, Facebooku, čtou zprávy, sledují videa, mnohdy své oblíbené seriály či filmy, poslouchají hudbu, hrají hry. Moderní mobilní telefony ale toho dokážou mnohem víc. Hlídají naše zdraví, ukážou nám cestu, kde se nachází náš blízký (pokud s tím on sám souhlasí) a mohli bychom pokračovat.

Vlajková loď značky Apple

Třeba takový iPhone 11 pro. Sice se nejedná o poslední model, ale i tak je přímo nabitý sofistikovanými technologiemi. Právem si vysloužil označení vlajková loď značky Apple. Je vybaven 5,8 palcovým Super Retina X DR displejem s naprosto jedinečným pojetím jasných i temných odstínů. Fotkám jím pořízeným zkrátka z technického hlediska nelze nic vytknout. Jejich kompozice ale už je na vás.

Náročné hry i videa

Další předností je jeho velmi výkonný procesor zvládající i náročné hry, videa a filmy. V kombinaci s airpody, které vám zprostředkují dokonalý zvuk, je výsledný zážitek přímo dokonalý. Věřte, že vám vůbec nebude vadit malá obrazovka.

Face ID a skvělý foťák

Při zapínání telefonu nemusíte zadávat žádné kódy, postačí vám k tomu váš obličej. A mnohem déle vám ve srovnání s předcházejícími modely také vydrží jeho baterie, kterou je navíc možné nabíjet bezdrátově. Na přední straně najdete dvanáctipixelový fotoaparát (a to už je opravdu velmi dobré rozlišení) a na té zadní tři snímače, které vám dopomohou k ještě lepším záběrům.

S tímto telefonem se zkrátka neztratíte. A už vůbec se s ním nebudete nudit.

Read more

Local News