I dveře do sklepa by měly mít bezpečnostní prvky

Share

Pokud jste si nechali záležet na výběru vstupních dveří, aby splňovaly vysoké bezpečnostní nároky, potom byste neměli opomíjet ani dveře do sklepa. Sice si to možná ani neuvědomujete, ale ve sklepě máte určitě hodnotné poklady, jako jsou drahé zahradní nástroje, sportovní vybavení, sezónní pneumatiky a podobně. Opravdu chcete, aby se zloděj zaměřil na sklepní prostory a vy jste o všechno přišli?

U vchodových bezpečnostních dveří je kladen obrovský důraz na protihlukovou a tepelnou izolaci, protipožární certifikát je u dveří do bytu dokonce zákonnou povinností, ovšem dveře do sklepa takové vlastnosti nepotřebují. Právě díky tomu, že jsou osekané o zmíněné atributy, jsou oproti vstupním bezpečnostním dveřím levnější, ale přitom stejně bezpečné.

Bezpečnostní dveře do sklepa a jejich vlastnosti

Novinkou v portfoliu firmy NEXT, výrobce bezpečnostních dveří s téměř 30letou tradicí, jsou i dveře do sklepa SD101T, certifikované ve třetí bezpečnostní třídě. Jejich základ, stejně jako u všech dalších modelů, tvoří ocelový rám a oboustranné pancéřování. Montují se do původních kovových zárubní. Výhodou tedy je, že zárubně měnit nemusíte.

Jelikož jsou sklepní prostory více namáhány, tak je tomu přizpůsoben i povrch dveří, jenž je pozinkovaný. O bezpečnost se stará 17 jistících bodů u varianty otevírající se dovnitř a 21 jistících bodů u verze otevírající se ven. Výrobce také zesílil ochranu zámku, integroval seřizovací panty a nezapomněl ani na pevné jistící čepy.

NEXT specialista v zabezpečení bytů, domů i komerčních objektů 

Ať už hledáte sklepní dveře, nebo vchodové bezpečnostní dveře do bytu či domu, obraťte se na společnost NEXT. Dveře vyrábí na míru, a tak najde řešení pro jakoukoliv nemovitost, které vám bude vyhovovat po všech stránkách. Společnost se postará nejen o výrobu konkrétních dveří, ale také o jejich montáž, tudíž se nemusíte vůbec o nic starat. Vytvořte si bezpečný domov, bezpečnostní dveře vám v tom pomohou.

Read more

Local News