Herci, kteří pro své role rapidně shodili nebo nabrali

Share

Tvrdíte, že herectví je sranda? Ani náhodou! Pro své role musíte přibrat nebo ubrat takovou váhu, která s vámi doslova zacloumá a může ohrozit vaše zdraví. Pojďte se podívat, kdo pro svou roli dokázal shodit až 30 kg!

Matt Damon, Odvaha pod palbou

Všichni známe Matta z trilogie agenta Bourna. Namakaný, nikým neporazitelný si mohl dovolit leccos. Pro film Odvaha pod palbou, kde hrál narkomana, však shodil během 100 dnů téměř 20 kg a vypadal jako chodící zombie.

matt-1

Ztráta váhy byla pro něj tak extrémní, že se musel později podrobit lékařskému dohledu.

50 Cent, Things Fall Apart

Film o bandě černochů hrajících americký fotbal, ve kterém 50 Cent (Curtis Jackson) dostal rakovinu. Během devíti týdnů shodil z 98 kg na 72 kg. Jak to udělal? Tvrdá tekutá dieta a tříhodinové cvičení každý den.

Christian Bale zaručeně vyhrává

Pravděpodobně nejzapálenější člověk do změn postav je Christian Bale. Jeho váha se podobá sinusoidě. Jednou má hodně, podruhé málo. Člověk, který mu radí takové drastické změny, má asi pokročilejší systém stravování. Pro své role objetuje opravdu vše! Možná proto je tak dobrým hercem.

Tom Hanks, Trosečník

Před natáčením Trosečníka Tom Hanks přibral necelých 25 kg, aby vypadal jako usedlý muž ve středních letech. Poté si dal s natáčením rok pauzu, nechal si narůst vousy, vlasy a zhubnul – přesně jakoby žil na opuštěném ostrově.

Gerard Butler, 300: Bitva u Thermopyl

„Tohle je Sparta!“ by znělo asi divně od vyhublého chlapíka, kterému by byla vidět žebra. Většina herců z 300 posilovala 8-10 týdnů před natáčením. Posilovali vlastně pořád, i při natáčení.

Ryan Reynolds, Blade Trinity

People magazine ho vyhlásil nejvíce sexy mužem. Tedy tehdy, když byl na vrcholu fyzických sil. Ryan přibral něco okolo 10 kg svalové hmoty a snížil tělesný tuk z 11% na 3%. Podívejte se na to, jak své tělo vybudoval!

Taylor Lautner, Twilight Sága: Nový měsíc

Z hubeného klučiny do mokrých snů tisíců dívek. Oblíbený vlkodlak přibral před natáčením Nového měsíce 15 kg svalů, bohužel hraje ve filmu, který opravdu nemá budoucnost.

Read more

Local News