Erotické masáže pro páry

Share

Erotické masáže pro páry jsou skvělým nápadem jak překvapit a potěšit váš protějšek. Užijte si vzrušující a smyslnou masáž se svým partnerem a objevte taje toho druhého. Párové masáže jsou klíčem k dlouhotrvajícímu a spokojenému sexuálnímu životu.

Uvolníte se, užijete si příjemné doteky masérů a masérek a také od partnera. Maséři vám pomůžou profesionálními technikami navodit správnou atmosféru.

Masérský personál vám umožní najít prvky pro silnou sexuální vazbu mezi vámi a partnerem a naučí vás vnímat toho druhého, aby se z vás stali dokonalí parťáci v tomto kouzelném sexuálním umění.

Vše přesně podle vašich představ

Žádný strach, zkušení a proškolení maséři a masérky se přizpůsobí vašim požadavkům a rozhodně nebudou dělat nic, co sami nechcete. Kdykoli můžete požádat personál, abyste zůstali v místnosti o samotě. Naučíte se zde techniky, které budete moci zkoušet i doma v soukromí a partner jistě ocení iniciativu a váš nápad.

Pokud se této masáži oddáte a stane se součástí vašich životů, bude přínosem nejen pro váš vztah, ale i vaši psychiku a spokojenost. Upevníte vazby v partnerství, odpočinete si, prokrvíte organismus, uvolníte stres a užijete si jedinečný intimní zážitek…

Tantra masáž pro páry

Smyslné chvilky pro páry, které vám přináší nejrůznější doteky, omývání, hlazení, hnětení… Nezapomenutelnou atmosféru plnou pohody a relaxace doplní také příjemné vůně a hudba, abyste mohli pohodu a energii čerpat všemi svými smysly.

Tantra je životní filozofie, která povzbuzuje energii těla a radosti života.

Je vhodnější pro citlivější a žárlivější páry, neboť funguje podobně jako erotické masáže pro páry s tou výjimkou, že tantrická masáž je o vnímání vlastní sexuální energie, procítění a dechu a nejde zde o vyvrcholení orgasmem. Nedochází zde k interakci klienta a masérky jako u erotické masáže. Masér zde není vnímán jako objekt vzrušení.

Tak dopřejte sobě a své polovičce nezapomenutelný společný zážitek, třeba jako dárek k výročí či narozeninám.

Read more

Local News