Dárek na poslední chvíli? Zachrání vás rozvoz květin

Share

Zapomněli jste na svátek, narozeniny nebo výročí? Takových, jako jste vy, bylo a bude. Ženy jsou v tomto zodpovědnější, mužům se častěji stává, že na nějakou důležitou událost zapomenou. Buďte ale v klidu, protože v 21. století má i tato prekérní situace své řešení. Jmenuje se rozvoz květin.

Květinou potěšíte každou ženu, obzvlášť pokud zvolíte nějakou velkolepou kytici. Zapomeňte na růže nebo gerbery, speciální příležitost si zaslouží speciální kytici. Seženete ji ještě dnes i s rozvozem až domů.

Mezinárodní síť Fleurop funguje po celé ČR

O službe doručení květin až domů jste možná už slyšeli. Většina lidí ovšem žije v mylné představě, že jde o službu dostupnou pouze v Praze. Nikoliv. Fleurop je mezinárodní síť, do níž je zapojených spousta květinářství po celé ČR. Díky tomu jsou rozvoz květin schopní realizovat prakticky kdekoliv, a to i v menších městech.

Sednete k počítači, vyberete květinu, objednáte a do pár hodin ji máte doma. Případně je možné domluvit doručení rovnou osobě, která má být obdarována. Záleží, zda chcete dárek předat osobně, nebo necháte doručení na kurýrovi. Samozřejmě je možné přidat osobní vzkaz. Zároveň se kytice dá poslat i anonymně.

Vyberte rychle a darujte květiny ještě dnes

Jakou kytici vybrat, aby byla obdarovaná nadšená? Nahlédněte do sortimentu Fleurop a nebudete ani vědět. Všechny totiž vypadají překrásně. Každá má něco do sebe a všechny bez výjimky jsou neobyčejné. Řiďte se třeba podle kategorií, na webu jsou kategorie speciálně pro narozeniny, svátek, výročí apod. Pokud víte, jaké kytky má obdarovaná ráda, řiďte se podle toho. Můžeme vám však garantovat, že s žádnou neuděláte chybu.

V pracovních dnech jsou květiny doručovány od 8 do 20 hodin, v sobotu od 9 do 14 a v Praze o víkendech od 9 do 20. Když stihnete ve všední den objednat do 15:00, budou květiny doručeny ještě týž den. Takže máte šanci vše zachránit. Mrkněte se na více informací na https://www.fleurop.cz/rozvoz-kvetin-ceska-republika.

Read more

Local News