Co si obléknout na hasičskou soutěž?

Share

Propadli jste zálibě v podobě hasičského sportu? V tom případě jistě víte, že na jednotlivé soutěže je dobré mít speciální oblečení, které vás nebude omezovat v pohybu a zároveň bude splňovat funkční požadavky.

V čem se budete cítit nejlépe?

Jednoznačně to jsou dresy pro hasiče. V této kategorii naleznete mimo jiné tepláky, bundy a další nezbytné doplňky, jež budou tvořit součást vašeho týmového oblečení. Samozřejmostí jsou propracované střihy a kvalitní materiál DDUNI, které se postarají o vaše maximální pohodlí během závodu. Na své si přijde skutečně každý. Hasičské dresy se vyrábí ve všech velikostech v pánském, dámském a dětském provedení.

Fantazii se meze nekladou

Týmové oblečení pro hasiče je možné si navrhnout od A až po Z. Zvolíte si motiv, materiál a střih dresů. Zkušený tým grafiků se postará o to, aby výsledek co nejvíce odpovídal vašemu zadání. Není žádným problémem přizpůsobit design týmového oblečení grafice na hasičském autě. Těšit se můžete též na velice efektní zářivý fluorescenční potisk. Pokud ovšem netoužíte vyloženě po originálních grafických prvcích, využijte nabídky kolekce dresů se základními designy.

Jakým způsobem si objednat?

Celý návrh dresu včetně objednávky vyřídíte online. Na stránkách eshopu DDsport.cz si pomocí jednoduchého systému navolíte vše přímo na míru. Co se týká materiálu, je možné dres ušít pouze z jednoho druhu látky, nebo si pořiďte multifunkční oblečení, na jehož výrobu byly nakombinovány všechny dostupné materiály. V objednávce poté pokračujete volbou střihu, jenž je klasický či raglánový s krátkými nebo dlouhými rukávy, a límce. Následuje zadání velikosti, počtu kusů, stylu písma a případně čísla. Na základě tohoto zadání vám bude vygenerována orientační cenová kalkulace. Finální cena bude upřesněna dle zvolených kusů, velikostí a grafiky.

Read more

Local News