Co nikdy nedělat v posilovně

Share

V tomto článku si uvedeme co nikdy, ale opravdu nikdy nedělat v posilovně!

1) Přebytečný pot

Vždy mějte po ruce svůj ručník! Při posilování se nejspíše budete potit a nikomu nebude příjemné pozorovat proudy potu, které z Vás budou stékat na bench- lavici na kterou si poté budou lehat další návštěvníci posilovny. Zkrátka používejte ručník a utírejte po sobě pot.

2) Nesundávejte si tričko

Jedna z hlavních zásad je cvičit ve vhodném oblečení. To, co zkušení návštěvníci vyloženě nesnášejí, jsou „frajírci“ kteří si v posilovně sundávají tričko a cvičí „na hoře bez“. Pokud budete chtít Vaše svaly vystavovat, jděte na módní molo, či na koupaliště – tady nemá nahota co dělat.

3) STOP metrosexuálům

V 90% se ve fitness centru setkáte s nepřeberným množstvím zrcadel, kterými budete nejspíše zcela obklopeni. Ovšem mějte na paměti, že zrcadla slouží především na kontrolu správné techniky cvičení a ne na prohlížení se!

4) Rozumné váhy

Nikdy si netroufejte na nic, u čeho si nejste jisti zvládnutím. Radši postupně zkoušejte těžší a těžší váhu, než abyste přešli rovnou na 100kg bench-pressu, u kterého byste si mohli bez jištění nepříjemně ublížit.

5) Žádný flirt

Flirtování a balení zkrátka do posilovny nepatří stejně jako esemeskování či nadměrné vykecávání, takže se tomu obloukem vyhněte. Už jen kvůli tomu, že většina žen chodí cvičit s doprovodem, což by mohlo způsobit určité nepříjemnosti.

Pokud se přece jen do flirtu pustíte, pak ať to má nějaké výsledky. Pomohou vám naše rady: Jak sbalit holku v posilovně?

6) Nedělejte chytrého

Pokud nejste vyloženě zkušený a daná osoba nestojí o radu, nikoho nepoučujte! Dávání zbytečných rad je akorát tak na škodu a dokážou leckoho naštvat.

Read more

Local News