PORADNA: Co dělat, když vám penis zahýbá?

Share

Do redakce nám přišel mail od Martina, který má problém se zakřivením penisu. Jelikož nikdo z nás nevěděl, co s tím, zeptal jsem se své kamarádky Klárky, která v životě pár penisů potkala, tudíž by mohla vědět a poradit.

A taky, že ano!

“Můj problém je, že mám sice dostatečně velký, ale za to dost křivý penis. I když už jsem  pár holek měl, nešlo o nic vážného, spíš samé nárazovky. Nebyla tedy příležitost se jich zeptat, jak se na můj penis dívají, jak se cítí, když jsem uvnitř. Každopádně se hodně stydím, a i když se sexem nikdy problém nebyl, na pohled je to děs. Pro přirovnání uvedu toho ptáka tukana.“

Dolů, nahoru nebo do strany? Co je podle Klárky nejlepší?

Asi nikdy jsem nepotkala chlapa, který by měl bezchybně rovný penis. Aby stál kolmo k tělu, rovně, nijak se nezužoval a nebyl v některých částech výrazně silnější a žalud směřoval pěkně dopředu… Dokonce jsem měla jednoho, který měl opravdu veliký žalud! Jeho penis tak vypadal jako atomový hřib a nutno dodat, že nadělal v mém análu odpovídající “paseku“! Proto musím hned zkraje Martina i vás ostatní, co vám penis zahýbá, uklidnit. Nenormálnosti jsou přirozené, stejně tak jako každá kundička, ani penis není každý stejný!

Zahnutý penis je zcela běžný a má své výhody!

penis-zahyba-3

Důkazem jsou vibrátory!

Když se podíváte do nabídky jednoho z nejlepších erotických e-shopů, najdete tam vibrátory všech tvarů, velikostí, s různými zakřiveními a nerovnostmi. Výrobci vibrátorů totiž moc dobře vědí, že vše zvláštní a jiné dělá ženám moc dobře!

Z tohoto pohledu je penis, který směřuje směrem nahoru jasná výhra! Tlačí totiž na oblast G bodu a tím tak zaručeně vede k (nepředstíranému) orgasmu ženy.

To musím potvrdit!

A co penis, který směřuje dolů? S klukem, který měl v kalhotách “tukana“, jsem chodila, mohu tedy opět mluvit z vlastní zkušenosti. Ani s tímto tvarem penisu jsem nepřišla zkrátka. Stačí pár chytrých pozměnění úhlů třeba polohy zezadu a hned jsme zase na místě G bodu.

Dokonale rovný penis je tedy vlastně nuda! Zakřivení penisu totiž dokáže řadu sexuálních poloh mnohem více zintenzivnit. 

Zakřivení penisu? Tohle je MNOHEM horší!

Nikdy jsem estetiku zakřiveného “ptáka“ neřešila. Osobně je pro mě horší, když muž nemá přirození oholené nebo kašpárek, který nedorostl ani 6 cm. Nebo ještě hůř (vlastně nejhůř) neudržovaný a zakáchlý (dlouho nemytý) penis.

To je zkrátka hnus!

Výrazné zahnutí penisu a bolest při sexu

Osobně mě nikdy zahnutí penisu nezpůsobovalo žádnou bolest, jen jinou a intenzivní slast. Může se ovšem stát, že extrémní prohnutí penisu bude dělat v sexu problémy. V takovém případě bych zkusila sexuální partnerce koupit podobný tvar vibrátoru, aby si tak nějak zvykla. Tedy za pomoci vhodné erotické pomůcky zkoušela a pozvolna se neobvyklému tvaru uvnitř přizpůsobila.

Je to asi snazší cesta než nebezpečná operace penisu. 

Najít správně zahnutý vibrátor vám pomůže Dominika!

sexshop Růžový slon

Máte křivý penis? Stydíte se za něj? Naučte se s ním “pracovat“ a proměňte ho ve svou přednost! U žen je zakřivení penisu vítáno!

Read more

Local News