Cítíte, že je čas na změnu? Začněte pracovat v IT odvětví

Share

Nechodíte do práce s úsměvem na rtech, neradi vstáváte, když víte, že vás v práci čeká ta stejná práce, kterou jste dělali včera? Pokud toužíte po změně, pokud toužíte pracovat v jiném prostředí s jinými lidmi a jinou pracovní náplní, podejte výpověď a svůj životopis si pošlete do firmy, která vám vdechne druhý dech do plic. I práce může být naplňující, i kvůli práci můžete s radostí vstávat z postele. Jen se nesmíte bát změny, která může do vašeho života přinést ovoce.

Pokud cítíte, že je čas na změnu, vykročte vstříc novým příležitostem. Co třeba začít pracovat v IT odvětví, které je vašemu srdci blízké? Třeba právě vás hledají ve firmě U&SLUNO!

Pružná pracovní doba i rozmanitá práce. To vás ve firmě čeká

Ostravská firma U&SLUNO chce rozšířit svůj tým o novou posilu. Obsadíte právě vy některou z nabízených pozic? Aktuálně volné pracovní pozice najdete na joinus.cz. Od firmy můžete očekávat pružnou pracovní dobu, rozmanitou, různorodou práci, také přátelské prostředí, ve kterém se bude pracovat jedna radost. Milí kolegové budou jen zpříjemněním dne, stejně jako vynikající káva na pracovišti. Čokoládové středy jsou jen dalším bonusem a důvodem, proč svůj životopis do firmy U&SLUNO zaslat.

Pokud nebydlíte v Ostravě, nezoufejte. Firma nabízí také možnost pracovat formou Home Office. Můžete tedy teoreticky pracovat odkudkoli z České republiky.

Více informací o firmě U&SLUNO

Žádný člověk však nepošle životopis do firmy, o které nic neví. Proto přinášíme informace o společnosti U&SLUNO. Jedná se o dynamickou a moderní společnost zaměřující se na konzultační a poradenské služby pro retail, logistiku a distribuci. Mimo jiné se zaměřuje i na informační technologie a na hledání inovativních řešení, které budou mít přidanou hodnotu a které budou synonymem rychlého návratu investice.

Read more

Local News