Čím vás překvapí nová řada kolimátorů HE512T

Share

V nedávné době se na trhu objevila nová řada kolimátorů HE512T, která má svým zákazníkům rozhodně co nabídnout. Přečtěte si, na co se u tohoto vybavení můžete těšit.

Speciální patentovaný uzávěr

Kolimátor se nově pyšní speciálním patentovaným uzávěrem slotu baterie v podobě QD rychloupínací páčky. Stačí jen zmáčknout pojistku proti otevření a páčku uvolnit. Následně pohybem o 90 ° pootočíte a slot baterie vytáhnete.

TIP: Prohlédněte si rozsáhlou nabídku kolimátorů na pistoli a vyberte si model, který vám bude maximálně vyhovovat.

Dlouhé solární panely

Na stříšce kolimátoru objevíte dva opravdu dlouhé solární panely. Zajímá vás, proč výrobce vsadil rovnou na dva kusy, a ne pouze na jeden? Je to z toho důvodu, že kolimátor tak dokáže pracovat na solární panely i za horších světelných podmínek.

Odolné tělo z pevného materiálu

Kolimátory nové řady jsou zhotoveny z velmi odolného titanu. Jedná se o pevný a tvrdý materiál, který vyniká nízkou hmotností a perfektními vlastnostmi. Model HE512T díky tomu váží pouhých 250 g i s baterií.

Perfektně sedí i se zvětšovacím modulem

Nový model HE512T má prakticky protáhlejší tělo než HS510C, který však nešel ruku v ruce se zvětšovacím modulem (byl dál od projekční části kolimátoru). Nyní je však model jako stvořený k použití zvětšovacího modulu Holosun nebo FOXsight.

Skvělé výsledky při střelbě

V automatickém režimu tento kolimátor pracuje prakticky bezchybně. Moc hezky reguluje intenzitu bodu, je dostatečně vzdušný a nic vám zde nebude bránit ve výhledu. Při střelbě skrz zvětšovací modul dosahuje skvělých výsledků a nedochází k žádnému rušení od rámečku.

Více informací ze světa kolimátorů najdete na www.holosun.cz.

 

Read more

Local News