Chcete se stylově obléknout? Víme, jak na to

Share

Nejenom ženy, ale i muži by měli dbát na to, jak vypadají. S tím souvisí nejenom jejich upravený zevnějšek, ale zcela přirozeně také jejich oblečení. Pokud i vy toužíte po tom, vypadat dokonale, podívejte se na několik našich tipů, které vám nabídne katalog Vengo.cz. A jelikož je venku poměrně velká zima, začneme hned svrškem, který vás zahřeje. Hitem poslední doby jsou určitě stylové kabáty. Ty se hodí nejenom k obleku, ale v případě kratší délky jsou ideální volbou i pro klasické volnočasové nošení do města. A barva, kterou doporučíme? Hitem je:

  • Standardní černá
  • Stylová tmavě modrá
  • Moderní okrová

Zapomeňte na mikiny

Pokud chcete jako muži vypadat skutečně elegantně, zapomeňte na mikiny a pořiďte si něco, co vaši eleganci opravdu podpoří. My máme na mysli moderní pánské svetry, které vás rozhodně nezklamou. Hitem jsou nejenom ty jednobarevné, ale i varianty s jednoduššími ornamenty. S nimi rozhodně nešlápnete vedle jak v případě, kdy hledáte elegantní volnočasový outfit, tak i ve chvíli, kdy hledáte elegantnější oblečení třeba na schůzku. Důležité je se kromě designu a velikosti zaměřit i na kvalitní materiál. Dominovat by jasně měla ta nejlepší možná vlna.

Jaké vybrat kalhoty?

Pokud se podíváme do segmentu pánské módy, musíme říci, že s ohledem na výběr kalhot je možností více než dost. Pokud hledáte ty pravé na volný čas, nic nezkazíte tím, pokud si oblečete klasické rifle. Co ale v případě, kdy hledáte kalhoty na ples, nebo do divadla? Zde se už neobejdete bez těch společenských. Pokud jdete třeba na večeři s partnerkou, nebo chcete jenom vypadat elegantně i během běžného dnes, zkuste najít mezi oběma možnostmi zajímavý kompromis a zvolit řešení, kterým jsou elegantní pánské kalhoty, které mají tmavší barvu, moderní střih a dají se kombinovat jak s různorodým outfitem, ale dobře sedí i k výše doporučovanému kabátu.

Read more

Local News