Bezkontaktní automyčky BKF CarWash

Share

Vstoupili jste do nového kalendářního roku s myšlenkou inovace Vašich stávajících podnikatelských služeb? O větší přísun zákazníků se ve Vašem pneuservise postarají moderní samoobslužné bezkontaktní automyčky.

Výhody bezkontaktních automyček

Samoobslužné bezkontaktní automyčky jsou dnes takřka nezbytnou součástí nejen pneuservisů, ale také benzinových stanic či stanic technické kontroly. Pro zákazníka je více než příjemné, když může na jednom místě vyřídit více potřebných záležitostí najednou. Obrovskou výhodou bezkontaktních automyček bkfcarwash.cz/samoobsluzne-bezkontaktni-automycky/ je jejich plná automatizace. Jejich provoz se obvykle řídí online pomocí aplikace, kterou lze otevřít v libovolném prohlížeči. To umožní majiteli automyček se věnovat svému podnikání, aniž by musel přímo obsluhovat svého zákazníka. Zároveň klient si sám velmi jednoduše očistí svůj automobil od nejrůznějších nánosů špíny a prachu. K dění okolo automyček můžete sledovat prostřednictvím bezpečnostních kamer, které jsou dnes již samozřejmostí v jakýchkoliv institucích i venkovních prostorech. Kromě rychlosti mytí je také velkým přínosem jejich výhodná cena. Je tedy více než pravděpodobné, že se budou chtít klienti vracet rádi na místo, kde je taková služba snadno dostupná.

Kde výhodně umýt motorové vozidlo?

Bezkontaktní automyčky BKF CarWash jsou stoprocentně spolehlivé. Oblíbené jsou mimo jiné také díky nadstandardnímu uživatelskému komfortu. Volit můžete mezi dvěma typy automyček. V první řadě jde o kontejnerové automyčky, které se lehce upotřebí na místech s vysokou a střední intenzitou provozu. Kontejnerové automyčky se osvědčily především při vyšším počtu mycích boxů. Jejich plusem je vyšší zabezpečení i prostor k uskladnění chemických prostředků. Oproti tomu modulární myčka byla vyvinuta tak, aby mohla sloužit jako alternativa vůči kontejnerovým automyčkám. Umístit je můžete do míst se střední a nízkou intenzitou provozu. Modulární myčky mají skvěle vyvinutou praktickou ergonomii.

Read more

Local News