Ani muži nechtějí stárnout. Pomůže hydrolyzovaný kolagen

Share

Nějaká ta vráska nám sice sluší a ani ze šedin si neděláme těžkou hlavu. I pleš již umíme řešit – prostě jdeme zcela na hladko a sebevědomí nám to neubere. Jenomže co když s kamarády neušlapeme výlet na kole a před očima nám roste vlastní pupek? Vaše okolí si možná myslí: „Zlenivěl!“. Ale příčina může být někde jinde.

Ženy jsou na stárnutí mnohem citlivější než muži, přesto…

Určitě jsme v šestnácti nestáli před zrcadlem a lupou si nehledali na obličeji první vrásku. Přesto však nejsme vůči stárnutí imunní. Stárneme a vadí nám to. Ono to totiž není pouze o nějaké vrásce či šedivém chlupu ve vousech. Přestávají nás poslouchat klouby. Při sportu cítíme bolest. Naše tělo se špatně regeneruje po větším výkonu, natožpak po nějakém úrazu. Dokonce máme problém nabrat svalovou hmotu a hůře spalujeme tuk. Pupek se prostě stává naší součástí. Napadlo by vás, že příčinou může být nedostatek kolagenu v těle?

Vyměřený čas aneb bez kolagenu to jde s námi z kopce

Kolagen je důležitý protein v našem těle. Funguje jako jakési mezibuněčné lepidlo. Příroda se však rozhodla, že nám jej nenadělí dostatek na celý život. Vždyť by nás možná začala přibližovat nesmrtelnosti. Zhruba do 25 je naše tělo jako továrna na kolagen. Nedostatkem rozhodně netrpíme. Tato blahodárná bílkovina se však po pětadvacítce v našem těle tvoří méně a méně, až ji nakonec kolem čtyřicítky naše tělo přestane tvořit úplně. Jak kolagen v těle ubývá, tak stárneme – se všemi neduhy pokročilého věku.

Místo svalů tuk. Vrzající a bolavé klouby. Vysoký cholesterol. Problémy se srdcem i játry. Paměť: „Co jsem ještě chtěl říct?“ K tomu samozřejmě vrásky, i těch pár zbývajících vlasů ve špatné kondici, lámavé nehty i horší chrup. Nemyslíte, že by bylo dobré s tím chybějícím kolagenem něco udělat?

Kolagen doplní vhodný doplněk stravy

Přírodu sice neporazíme, ale alespoň zpomalíme její neúprosnou snahu, poslat naše tělo na onen svět zhuntované. Mám pro vás dobrou zprávu. Kolagen v podobě doplňku stravy umí eliminovat problémy, které s jeho nedostatkem pociťujeme. Mělo by jít o hydrolyzovaný kolagen, který je našim tělem lépe vstřebatelný. Kvalitní produkt, hydrolyzovaný hovězí kolagen, vyrábí německá firma WoldoHealh a u nás jej koupíte v e-shopu Woldoshop.cz.

Read more

Local News