Aditiva do motoru: Dopřejte vašemu vozu nadstandardní péči

Share

Auto je dnes plnohodnotným členem mnohých domácností. V některých dokonce najdeme i více vozů. Ty často slouží především jako pouhý prostředek dopravy. Bohužel tomu v drtivé většině případů také odpovídá neadekvátní péče o něj. Její zanedbání někdy samozřejmě vede ke snížení výkonu auta, případně k nepříjemným poruchám. I proto se vyplatí dopřát vašemu mazlíkovi se čtyřmi koly nadstandardní péči. Naším tipem jsou moderní aditiva do motoru. Že jste o něčem takovém ještě neslyšeli? Nevadí, čtěte dál a podrobnosti se jistě dozvíte.

Specifické přísady do oleje

Víte pouze to, že do motoru je zapotřebí nalít olej a v pravidelných intervalech dle času či ujetých kilometrů jej měnit? Vězte, že ještě existují speciální aditiva do oleje, která dokážou s motorem v pozitivním slova smyslu doslova divy. Co tedy mohou přinést? Spousty užitečných vlastností.

Zvýšení výkonu motoru

Přidáním aditiv do motoru dojde ke zvýšení jeho výkonu. Standardně činí zvýšení zhruba 5 – 10 % oproti stávajícímu stavu.

Snížení spotřeby a emisí

Spotřeba paliva je často diskutovanou oblastí. Moderní přísady do oleje pomohou snížit aktuální spotřebu o 5 – 15 %. Zároveň dojde k částečné eliminaci emisí nacházejících se ve výfukových plynech.

Snížení opotřebení motoru

S aditivy dochází ke snížení tření, a to o 60 %. Tím pádem se prodlužuje živnost motoru a opotřebení při studených stratech se naopak sníží.

Vsaďte na Metabond ECO

Naším tipem jsou přípravky značky Metabond, které se vyznačují zmiňovanými pozitivními účinky na motor automobilu. Výbornou volbou je zušlechťovač kovových povrchů Metabond ECO. Ten se je typický i tím, že neobsahuje škodlivé syntetické látky typu síry, fosforu anebo chlóru či teflonu. Umí také efektivně snížit hluk při práci motoru. Aditiva Metabond se vyrábějí již více než 20 let a vy si můžete na metabondcz.com přesně vybrat takové, které vám bude vyhovovat.

Read more

Local News