10 věcí, ve které jste donuceni věřit

Share

Dnes se nenaučíme něco nového, ale odnaučíme se deset lží, kterými nás systém zahlcuje a nutí nás v ně věřit.

1. Být sám znamená osamělý

„Být sám“ neznamená vždy být osamělý a smutný a naopak „být s někým“ neznamená vždy být šťastný. I kdyby člověk byl doopravdy osamělý, nezpůsobí to tolik škody jako špatný vztah. Jestliže se necítíte šťastní, dejte si na chvíli pauzu a buďte pouze sám se sebou.

2. Štěstí přichází pouze tehdy, když máme vše, co chceme

Být šťastný neznamená přát si více, znamená to být vděčný za to, co máme. Někdy se prostě zaměřujeme na příliš veliké věci a nevšímáme si drobností, které dělají život magický. Oceňte dnešek za vše, co vám přinesl!

3. Bolest je něco, co můžete vidět.

Nikdy nepodceňujte bolest osoby, popravdě, všichni někdy zápasíme. Někteří lidé jsou prostě lepší v skrývání své bolesti, než ostatní. Nikdy nevíte, co se odehrává za zavřenými dveřmi. Soudit lidi je zbytečné plýtvání času i energie. Pokud máte čas soudit druhé, máte příliš času nazbyt, sedněte si na zadek a vymyslete něco smysluplného!

4. Život je nalajnovaná cesta.

Vždycky máme tu svobodu vybrat si svou reakci na podměty, které nám život přinese. Opusťte myšlenku, ve které si formujete dokonalý život podle pravidel a nechte se vést životem, který doopravdy máte.

5. Vy jste nalajnovaný.

V okamžiku, kdy se přestanete srovnávat s jinými verzemi sama sebe a kdy se přestanete srovnávat s ostatními lidmi, pochopíte, co je to opravdový klid.

6. Pouze několik vyvolených má to privilegium žít skvělý život.

Pokud dnes ráno vstanete a řeknete si: „Ano, toto bude skvělý den“. A během dne si řeknete: „Ano, toto je skvělý den“. A před spaním si uvědomíte „Ano, toto byl skvělý den“. Tak za mnoho a mnoho měsíců si jednou řeknete: „Ano, žil jsem skvělý život“.

7. Tvrdé časy jsou nevyhnutelné.

Někdy se prostě věci musejí pokazit, aby se následně mohly samy spravit. Někdy musíte nechat vejít špatné lidi předtím, než necháte vejít ty správné. Někdy se musíte cítit slabí, abyste věděli jaké to je, cítit se silní.

8. Být silný znamená necítit bolest.

Ve skutečnosti, nejsilnější lidé jsou ti, kteří cítí bolest, akceptují ji, učí se a pracují s ní. Celé je to o tom mít odvahu požádat sám sebe o oddechový čas k uronění slzy a ke zotavení. Pak můžete jít zpátky do ringu!

9. Můžete to předstírat.

Cítit lásku předtím, než řeknete „Miluji tě“, cítit vděk předtím, než řeknete „Děkuji“, cítit potupu předtím, než řeknete „Omlouvám se“. Pokud něco cítíte předtím, než to vyslovíte, budete potřebovat daleko méně slov, aby se váš vzkaz dostal hluboko do srdce partnera.

10. Snění je ztráta času.

To co vidíme, je pouze zlomek toho, co je možné. Představivost je o tom mít vizi, díky které vidíte to, co je teprve pod povrchem. Někde je skryto něco naprosto neuvěřitelného, co čeká na objevení. Musíte mít pouze dost silnou vizi.

Věříte v tyto lži? 

Read more

Local News