Jak vám piercing penisu změní sexuální život?

Share

Když průměrný muž řeší svůj penis, tak obvykle v tom smyslu, jak naplnit svoje sexuální potřeby (legálně a ať už kdykoliv a s kýmkoliv). Když ale někdo zvažuje piercing penisu, tak to bude rovna jeho orgán, co se dočká propíchnutí. Za oné situace, že se vám představa penisu, samozřejmě jedné z nejcitivějších částí těla, jsouce propichována jehlou, moc nezdá, nijak se vám nedivíme, nám také ne! Pro mnoho příznivců podobných tělesných modifikací ale výsledek prý stojí za to utrpení.

Dnes se nejčastěji dělají dvě metody: Jacob’s Ladder (více piercingů podél spodní strany penisu) a Prince Albert (piercing blíže hlavičce), jsou i složitější typy (Ampallang a Apadravya piercingy), ale ty jsou mnohem bolestivější (třeba jdou vícekrát skrze hlavičku) a první dva řečené se i rychleji hojí. Mezi moderní slavné piercery celebrit patří třeba Chris Saint. Podobná akce je vážná záležitost – nejenom, že si musíte zvyknout na ten divný pocit čehosi kovového visícího z vašeho penisu, velice pravděpodobně vám totiž změní i sexuální život a to, jak močíte.

TIP: Plánujete piercing penisu? Podívejte se, jak takový Prince Albert vypadá v reálu a přečtěte si zkušenosti mužů s tímto piercignem při sexu.

Je zajímavé, že piercingy penisů nejsou mezi lidmi až tak oblíbené, jako spíše piercingy klitorisů. Ženy sem podezřele často / prakticky vždy zaskočí s kamarádkou a obě si nechají udělat piercing klitorisu, ale u mužů je to naopak – prakticky vždy se ukáží sólo a většinou nemají zájem na tom, aby o této choutce / vybavení někdo další věděl.

Konkrétní metody používá každý piercer jiné, někdo dává přednost dutému sklu nebo kovu. Žádné další věci s penisem podobným vylomeninám obvykle nepřekáží – je úplně jedno i to, zda jste či nejste obřezaní. Ale je pravdou na druhou stranu, že některé prstence mají různé velikosti podle toho, jak dobře či zle je konkrétní osoba vybavena.

A jak je na tom piercing penisu s léčením? Plné zahojení trvá 6-8 týdnů a během akce někdo může trochu krvácet. Je třeba si dát pozor i na to, že u některých typů piercingu (a speciálně typu Prince Albert) je možné, že první týden moč bude odcházet i novým otvorem
.
Všemu starému se budete muset po novu učit – speciálně jak nasadit kondom a neroztrhnout ho, jelikož existují studie, které spojují piercingy a o něco vyšší šance na pohlavně přenosné choroby. A to už ani nemluvíme o tom, že i v dokonale monogamním svazku je možné, že cizí tělesné tekutiny podráždí propíchnuté místo.

Zda piercing penisu zvýší sexuální zážitky je také nejisté. Mohou být lepší pro jednu stranu, pro druhou, pro obě či pro žádnou. Propíchnout dobře penis je samozřejmě dražší metoda, nežli nos, protože je nutné najít někoho zkušeného – proto běžně stojí i okolo 135 USD.

Zdroj + Foto: www.menshealth.com

Read more

Local News